Přejít na obsah

asbo

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

asbo's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No, pro vlastence má volant na blbý straněJeště je tam rko, tatra... Zajímavý
  2. Nebo osvědčená klasika https://www.lloydsonline.com.au/LotDetails.aspx?smode=0&aid=11578&lid=1792766&pgn=11&pgs=10
  3. Pavelpu27 > pošli mi, prosím, mejl semhle asbolet zavinul email čz Cupra bude a chci si nechat poradit od uživatele. Jak vypnout sound actora - jen v servisu? Jak mazat? Mám představu, ve 2tis. km výměna oleje za stejný, +5tis. km proplach a dát něco jinýho než long life. Nebo poradí olejář Colommbo?
  4. hmm, zajímavý. Ale - volal jsem teď jednoho dealera, podle stránek mají k vidění, ale nakonec nemají. Příští týden někdy, nevíme kdy. Nebyl to moc přínosný rozhovor. A ta cena? Já to vidím za 760.
  5. jojo, přesně to tlemení se je důvod. Pátrám, jestli tam pak nebudou i důvody k pláči. A to Nko jako jo, je tam dobrej samosvor? Je to srovnatelný auto?
  6. ok, dík za reakci. Já právě nevím, jak moc v pohodě ty motory jsou, takže to rád slyším. A rovnou se zeptám, je představa držet to do 160 tis. km reálná? 100tis. je minimum. Rezerva - možnost držet dýl, by byla fajn.
  7. Cupru 300k nebo Mazdu 3 165k? Hledám svižný benzínový hatchback a výběr se ustálil na týhle volbě srdce a rozumu. Oba vozy jsou skladovka, všechno mi je u nich jasné kromě ... je některý z nich průser? Nejsem okruhář a Cupru nezničím dlouhodobou jízdou s využitím plného potenciálu. Zajímá mě, jestli je Cupra do max.100tis.km, a pak je třeba se jí zbavit, a u Mazdy, jestli rezne, jak jedna paní povídala. Obě auta jsou tak trochu poslední svého druhu. Obě jsou pro mě atraktivní. Vzhledem k věku a že třeba za 5 let už budu blbě vidět, Cupru vnímám jako auto jaké si koupím jednou za život. 3 je zas možná poslední smysluplná atmosféra. Mazda má jednu nevýhodu a to, že na zadních sedadlech nejde narovnat nohy pod přední sedadla, takže výhoda toho, že je to civilizovanější auto je rázem pryč. To na co se ptám, je srovnání z hlediska jejich životního cyklu.
×
×
  • Vytvořit...