Přejít na obsah

Chugg

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

Chugg's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Souhlasím. Když se teda přeneseme přes tu cenovku s tím, že si počkám na použité, (nebo aspoň najdu grail hodinky) tak byste mi doporučili co? Nelíbí se mi divery, šel bych spíše stylovějším směrem (např. https://www.timestore.cz/Znacka/Hamilton-24259/Jazzmaster/Hamilton-Jazzmaster-AUTO-CHRONO-26714).
  2. Ani bych neřekl budit dojem, oni opravdu napsali, že chronograf mají, tak buď je opravdu schovaný, nebo v obchodě prostě lžou. Ale tak i tak ten Ingersoll jsem pochopil že určitě není správná cesta.
  3. No vidíš, to mě ani nenapadlo že ty 2 tlačítka na boku nemusí být chrono Opravdu nemají, ale minimálně u Ingersollu za stejnou cenu chrono najdu (https://www.timestore.cz/Znacka/Ingersoll/San-Jose/Ingersoll-San-Jose-56527) ale toho se už trochu bojím. Automatický nátah je docela důležitá věc, tak asi to vidím tak, že počkám na kvalitnější hodinky (Tissot, Hamilton...) s nějakou slevou/použité.
  4. Ok, dík, ještě se na to podívám pořádně.
  5. Viděl jsem. Quartzy už mám a už asi nikdy jiné nechci, což do 5k asi nic jiného nebude. Jestli se nepovede chrono, tak budu hledat jinde, to už je zase na jiné vlákno.
  6. Opravdu nejsem fanda diverů a quartz chrono už mám, ale díky. Jomashopu se dá věřit? Ta samá věc stojí na koscomu 22k a tady je to kolem 9. To je dobrá nabídka no. Do vintage se jako začátečník pouštět moc nechci radši. Na hamiltony budu koukat, jestli se něco neobjeví.
  7. Hledám automatický chronograf tak do 10 tisíc. Nejprve jsem se chtěl zeptat na tyto modely: Seagull 1963 (42mm, white dial)Ingersoll Santa Anna IIRed Star Chronograph with MoonphasePrim Retro Elegance - ENež začne hate, tak chápu, že je to všechno Čína, že nemůžu čekat tu nejlepší kvalitu. Chci jenom, aby se mi nerozpadly v ruce po měsíci a aby to nebyla úplná kopie, za kterou bych se měl spíš stydět. Chronograf v této cenové kategorii nikdy nebude úplně košér, tak cením jakékoli info/zkušenosti ohledně těchto značek, nebo jiné, lepší modely/značky (15 tisíc bych dal jako úplný limit).
×
×
  • Vytvořit...