Přejít na obsah

JADL

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

JADL's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím, máme nabídku koupě eshopu s hodinkami + provozujeme eshop s módou. Jelikož je vše v jednání, nechci veřejně psát, o jaký eshop se jedná. Hledám specialistu, který s námi projde sortiment, co tam je nyní + společně probereme, jaký má potenciál a kam by se měl případně ubírat dále. Detaily, o jaký eshop se jedná atd., pošlu samozřejmě v soukromé zprávě.
  2. Dobrý večer, díky za rady. Ano nejsem odborník, proto se obracím na lidi, kteří se na danou oblast specializují. A ano na eshopu ty hodinky chceme mít za účelem zvýšení obratu a tím i zisku. Tedy pokud by byl někdo ochoten dlouhodoběji pomáhat s výběrem sortimentu (typy, kvalita/cena, ...), věřím, že se dohodneme.
  3. Dobrý den, provozujeme eshop s módou a rádi bychom rozšířili sortiment o hodinky. Tedy hledáme hodináře, specialistu, který by byl ochoten poradit a pomoci s výběrem vhodného sortimentu (na co si dávat pozor, jaké typy jsou in, jaké vlastnosti musí splňovat, ...). Spolupráce by byla formou konzultací, odměna dohodou. Jsme z Prahy. Pokud máte zájem, napište mi prosím soukromou zprávu. Děkuji.
×
×
  • Vytvořit...