Přejít na obsah

Zmrzlinar

Členové_50
  • Příspěvky

    344
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

1 413 zobrazení profilu

Zmrzlinar's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Furt sleduju tohle vlákno a teď mi došlo, že na těch fotkách už nejsou hodinky ani jako vedlejší prvek
  2. Hele to má každý trochu jinak a taky záleží na šířce zápěstí. Já měl starší Conquesty v 39mm a nakonec šly, protože jsem usoudil, že mi jsou velké Divím se, že teď, když je tu trend menších hodinek, Longines nedělá u nových LC a LHC 39mm verze.
  3. Nevim popravde. Bral jsem je tehdy od Jardy @Jeronimo, tak mozna povi, jak odpovida toto puvodnimu.
  4. Nové Sealandery 36mm GMT Koukal jsem na ně od chvíle, co vyšly. Záměr byl mít je jako hodinky na cesty - GMT, vodotěsnost, "letní barvička", nestojí majlant, abych se o ně bál, ale na první pohled vypadají elegantněji, než má obouchaná SKX, tak s nimi člověk může zazářit na té dovolené i na večeři. Zpracování vypadá perfektně a přijde mi, že je vše dotaženo do detailu. Celá customer experience u Warda je super, nejen samotné balení. Každopádně 2 dny je tady otáčím v ruce a přemýšlím, co mi na nich nesedí. S RE2 barvičkami jsem se před nákupem smířil, možná ten trojzubec na sekundovce je na mě trochu moc, ale to je detail... každopádně jiskra prostě nepřeskočila a půjdou zpět do Anglie.
  5. Máte někdo osobní srovnání kvality MN strapů od Eriky vs. třeba CNS? https://erikasoriginals.com/mn-straps/original.php https://cnswatchbands.com/products/marine-nationale-strap-khaki-green-and-orange Rozdíl v ceně je osminásobek, tak jestli je Erika opravdu tak moc lepší, o něco lepší nebo je to jedno. Mám ty od CNS a na letní dovolené, k vodě a tak mi přijdou fajn, ale přemýšlím, jestli když si připlatím, tak ten rozdíl za to bude stát.
  6. Pár tipů: - vlakové muzeum v Norimberku - menší, ale fajn - muzeum Audi v Ingolstadtu - taky nečekejte velikost BMW, ale mají to moc pěkné - Autostadt (nejen) VW ve Wolfsburgu - to je po těch, co jste navštívili, asi největší pecka - národní vojenské muzeum u Utrechtu (NL) - tam jsem byl včera a byla to pecka, ale na dvě noci už je to samozřejmě větší zápřah Kde jsem nebyl, ale mám v hledáčku: - Peugeot v Sochaux (FR - kousek za hranicemi s DE) - ještě jedna pěkná sbírka někde v Düsseldorfu, teď nemám čas hledat podrobněji, kdyžtak pohledej
  7. Ahoj fandové ChW, už mám skoro prst na spoušti. Chci se zeptat - když to platíte v librách, což vyjde levněji oproti €, přijde to taky bez nutnosti jakéhokoliv řešení cla a DPH?
  8. Nakoukat před tím seriál Most. V originále s titulky samozřejmě
  9. No aspoň tam není šoupnutá mezi 4. a 5. h nakřivo, z toho se mi normálně navaluje. Ale stejně by byly lepší bez data než tohle.
  10. Tak že Breitling nebo Omega jsou hodinky tuší i většina chronobundem nepolíbených lidí. Tudory mimo chronomagory zná málokdo.
  11. A primo ty Sarby nevezmes proc? Nove se sice uz asi sehnat nedaji, ale z druhe ruky v super stavu by problem byt nemel i snad do tech 15k.
×
×
  • Vytvořit...