Přejít na obsah

Terazky som Chronomagorom

Členové
  • Příspěvky

    22
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Rolex, Audemars Piguet, Patek Philippe, Omega, TAG-Heuer

Návštěvy profilu

774 zobrazení profilu

Terazky som Chronomagorom's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. K těm dámským hodinkám a grilu s vložkou na menší ruku - SwissKubik prodává vložky menšího průměru (k dostání v Chronoshopu u Kubsona tuším na objednání, nevím, zda má skladem).
  2. Na takový platí výjimečně šaríja, páč by kradli jen dvakrát
  3. Přesně - neplatí "Diamonds are the girl's best friend", ale "Demons are the girl's best friend".
  4. Nějak jsem byl vždycky úchylnej na modrý ciferníky, bůhvíproč, a zatím asi topka pro mne byly TAG-Heuer Aquaracer chrono s modrým ciferníkem, ale tyhle Vacheronky, to je fakt něco extra, nejvíc se mi zatím líbily Overseas Chrono s modrým ciferníkem a 3 vyměnitelnými náramky/tahem. Tenhle model výše, to je ale opravdu chronoporno.
  5. Kristova noho, jestli tenhle pozdní klon ruskýho vojáka typu "daváj časy" bude prezidentkou USA, tak to už se svět v prdel neobrací, to už tam bude...
  6. Zdály se mi opravdu docela dobrý v poměru cena/hodnota, beru to tak, že stejně padnou během roku, maximálně dvou za vlast. Proto jsem jí ještě koupil vlastně dámský hodinky, Tissot Lovely, narazil jsem na u Bechyněho a jsou docela malý, kvalitní eta-strojek, výdrž baterie 11 let (fakt udávají u toho kalibru 132 měsíců), safírový sklo, zlacený nerez - ty může nosit až bude trochu větší a vlastně i v dospělosti. Nemají sice vteřinovku (což při tý pidivelikosti není divu - to bude asi jedním z důvodů tý výdrže), ale má pocit, že jí to vadit nebude, konečně nejsou to chronografy.
  7. I když budu za to asi zastřelen zastánci "pravého Primu" tak jsem řešil podobnou věc, výběr nic moc, je to pro nastávající školandu (5let) a klasika - růžové atp. Když padly různé možnosti Frozen (nekvalitní sračky), tak jsem koupil MPM Prim růžové typ Pastelka, stály nějakých 950,- (ocel, kůže, minerální sklo, údajně czech made). Uvidíme, jak se budou líbit a jestli přežijí alespoň nějakou dobu...
  8. Imho pokud manželka není postižená chronobundusem (jakože to vypadá, že má imunitu) tak bych volil quartz - přesnější, nemusej se natahovat, větší výběr atp. Když koupíš automaty, tak může být naštvaná "já jsem to chvilku nenosila a vono se to zastavilo".
  9. Musím říct, že já sám osobně fólie ihned sundavám, když je tedy vůbec objevím, mám pocit, že výrobci hrají se zákazníkem hru "Hledej šmudlo". Kolikrát jsem objevil fólii (na sponě například) až za několik týdnů a to víceméně náhodou. Když jsem kupoval Daytony a zkracovali mi tah na míru, tak jsem se pak zděsil, "že mi to to prase vodřelo " a při bližším pohledu jsem zjistil, že je to jen dosud neobjevená a tudíž nestažená fólie .
  10. Manu Ridi v tý nový kulinářský Road-show - Manu a Matěj na cestě do Říma - Patek Philippe Nautilus.
  11. Jestli jste někdo viděli v ČT první díl s Ridim - Manu a Matěj na cestě do Říma, tak jsem docela koukal, kdysi měl Ridi na ruce při vaření Daytony, no a v tomhle seroši měl Patek Philippe Nautilus (sem slintal víc na těma hodinkama než nad jídlem ).
  12. Ne, u solidního AD vycházejí z oficiální ceny a nic si nepřidají (mimochodem u Bechyněho můžeš platit i Eurem, což při výhodnějším kurzu, pokud máš tu možnost je získat , může dělat pěkných pár tisíc, mám pocit že přepočet počítají tak Euro za 27,- což není nic moc).
×
×
  • Vytvořit...