Přejít na obsah

lada78

Členové
  • Příspěvky

    15
  • Registrace

  • Přítomen

lada78's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Právě že nemám průhled. Jen mne to zajímalo,jsem zatím uplný laik a tyhle věci se nikde nedočtu. Tak se ptám tady. Jde to slyšet stejně jako tikání, jen když si hodinky přiložím k uchu.
  2. Ještě (možná hloupou) otázku-je v pořádku,že rotor jde,,slyšet,,když otáčím hodinky?
  3. Jak to tady čtu,tak opravdu bude problém v mé ruce. Moc děkuju za rady :-)
  4. No,jsou to moje první automaty. Velké pilotky. No po pravdě jsem si představoval,že si si je budu nosit jen pro parádu. Nekupoval jsem si je na mletí kávy...
  5. Právě že je problém to nějak zjistit,co je závada a co je v pořádku. V práci je musím odkládat a pořizovat si natahovač je 1.další investice a za 2. když si pořizuji hodinky se samonátahem,tak počítám s tím,že nebudu závyslý na jiné energii.
  6. Příklad. V neděli ráno jsem šel do lesa na houby. V 5.00h jsem si jdoucí hodinky dal na ruku. Sundal jsem je po návratu ve 13.00h. Dnes(pondělí) jsem je našel zastavené okolo 5.hodiny ráno. Je to normální?
  7. Děkuji za popis :-) Ano,máš pravdu-zdá se mi,že se mi málo natahujou. Neberu to jako nějaké mínus,nebo tak-ale chtěl jsem vědět co je vlastně normální a vyloučit závadu. Mám je teprve krátce,šetřím si je a tak většinou je mám na ruce cca 4 hodiny a stává se,že se nad ránem zastaví.
  8. jasné-myslím běžná každodenní činnost-počet hodin(čas)
  9. Ano,já vím,že je to individuální. Ne každý vyhonává stejné pohyby atd. Děkuji za odpověď-takto jsem to myslel.
  10. Spíš by mne zajímalo kolik hodin denně,jestli se to dá takhle říct. Např. když je nosím cca 2 hodiny denně,nevydrží do rána atd. Jelikož nejde poznat,kdy jsou natažené do plna,tak chci mít trochu představu...
  11. Dobrý den. Mám otázku. Dokázal by mě někdo stručně napsat,kolik hodin musím mít denně automat eta 2824-2 na ruce,aby získaly rezervu chodu a hodinky šly nepřetržitě bez zastavení? (obecně) Poprosím o vaše reálné zkušenosti, kdy je to málo,dostačující atd. Děkuji.
  12. Zdravím. Vlastní někdo tyto hodinky na trase Břeclav-Brno a byl by ochoten mi je ukázat?
×
×
  • Vytvořit...