Přejít na obsah

Borra

Členové_50
  • Příspěvky

    257
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Heuer, Tissot, Omega

Návštěvy profilu

2 713 zobrazení profilu

Borra's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Hele k tomuto tématu, možná mi někdo naloží za blbou připomínku, ale proč bych měl nechat běžet stopky dlouhodobě aniž bych něco měřil? A proč, když už tedy zmáčknu to tlačítko a stopnu to , tak přece vrátím ručičku zpátky ne?
  2. Nahoru, cena za téměř nový paddleboard zůstává, nebo pište návrhy do SZ, nic horšího, než, že se nedohodneme, se nestane.
  3. Moc Ti děkuji , nevím jak ostatní, ale mne vždycky potěší když někdo projeví uznání a snažím se taky pochválit, když si všimnu něčeho, co mne zaujme, díky
  4. Zkusím sílu Chronomagu a nabídnu zde nafukovací paddleboard Starboard Tikihine Sun 11´2´´ Kdo zná značku Starboard, netřeba představovat, pro ty, co jim to nic neříká, přirovnám značku Starboard k hodinkovým značkám, jelikož jsme na hodinkovém fóru, Straboard je tedy mezi paddleboardy něco, jako je třeba Rolex, nebo Omega mezi hodinkami. Paddleboard je ve naprosto perfektním stavu, kupovaný před loňským létem a na vodě byl málo, asi bych to spočítal na rukou. Nosnost se udává 120 kg a je to horní nosnost, do které má paddleboard ideální vlastnosti, jako rychlost, obratnost, stabilita. Neznamená to ale, že když je zatížený přes tuto hranici, že se na něm už nedá jezdit. Naopak, na klidné vodě jezera, rybníku, nebo moře, není problém naložit na něj i 140 kg, ale už je méně obratný a rychlý, ale na klidnou pohodovou projížďku, třeba i vícečlenné posádky, je to naprosto OK. Součástí paddleboardu je bágl na kolečkách, dvoučinná pumpa, polstrovaný ramenní popruh k nošení, nebo zajištění pádla(ten nebyl použitý nikdy) a leash. Design paddleboardu je naprosto jedinečný a vytváří ho pro Starboard Sonja „Sonni“ Hönscheid, což je Mistrině světa v paddleboardingu jezdící za Starboard a zároveň šikovná umělkyně. Barva růžová, takže spíše pro dámy, ale ono je to dnes už jedno, nemám problém na něm jet taky. Chtěl bych za něj 15990,- V případě zájmu by k paddleboardu mohlo být úplně nové pádlo v designu tohoto paddleboardu za 3990,- Jakékoliv dotazy rád zodpovím do SZ.
  5. Tak jen na chvilku tyhle krásky v nejlepších letech. Na origo tahu, ten k nim patří a hrozně jim sluší. Pohodlí nula, ale jsou tak výjimečně zachovalé, že chci, aby tak zůstaly, takže jen na chvíli a to ten tah v pohodě snesu.
  6. Borra

    OMEGA X SWATCH

    Já mám teda parádní teplákovou soupravu Adidas, ale tohle k ní opravdu pořizovat nebudu
  7. Prostě fantastický hodinky
  8. Jo, to máš pravdu, svoje první jsem taky ještě stihnul po 100. To je hroznej mazec, protože to není tak dlouho...
  9. Poslední verze s 1861 končila na 134.400 Fakt nevím, jestli bych je kupoval dnes. Oni snad ty na tahu budou do konce roku za 200 tis...
×
×
  • Vytvořit...