Přejít na obsah

Mav

Členové_50
  • Příspěvky

    79
  • Registrace

  • Přítomen

Mav's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Dee: Není to tak. Funguje to následně: hodinky mají dva módy, v prvním módu fungují oba subciferníky jako datumovka (subciferník napravo ukazuje první číslici datumu a ten nalevo druhou číslici, v našem případě je tedy 23), v druhém modu už fungují oba subciferníky k měření času s přesností na desetinu/setinu sekundy.
  2. V quartzu se dělají i bondovky (i když ty už by byly asi hodně přes cenový limit): http://www.goldeligius.cz/eshop/244682.omega-seamaster-2221-80-00-james-bond/ nebo Longines: http://www.goldeligius.cz/eshop/243833.longines-hydro-conquest-l3-640-4-96-6/ Jinak z toho, co sis vybral bych bral ty Colty nebo Certiny.
  3. otmar: box by se měl dát pořídit na eshopu Tchibo, aktuálně nabízejí box na 8 kusů hodinek, viz link níže http://www.tchibo.cz/Box-na-hodinky-p200021454.html nebo pokud bys chtěl něco kvalitnějšího, tak můžu doporučit timemachine.cz, sám odtud jeden box na hodinky mám a prodejce funguje i tady na foru http://www.timemachine.cz/boxy-na-hodinky
  4. Když jsem si kupoval svoje první hodinky, tak jsem z toho měl taky velký strach jako ty a první škrábanec bolí nejvíc . Ale jsou to přece "jen" hodinky a určitému opotřebení se člověk nevyhne, to bys je musel mít pořád někde na poličce a nenosit je a to je pak o ničem. Myslím, že servis se doporučuje tak jednou za pět let, tady bych se osobně rozhodoval dle přesnosti.
  5. Třebas se Česká pošta změnila a je teď více user-friendly, držím palce, ať to klapne.
  6. Za mě jednoznačně ty JLC, ty mě vzaly hodně. Druhý v pořadí IWC. Ty Rolexy mi k danýmu zadání moc nesednou, i když ono to možná v reálu na ruce bude vypadat jinak.
  7. sibirnaya: No, před dvěma rokama se mis talo něco podobnýho (akorát to nebylo aukro), pošta samozřejmě svou vinu neuznala, hádal jsem se asi půl hodiny s vedoucím pobočky a ten mi řekl, že bych ten balík musel otevřít hned při převzetí u přepážky a ani pak by to nebylo jistý, protože to mohlo být odesláno už poškozený a ať prý nepomlouvám dobrý jméno Český pošty. Nakonec stejně zůstal černej petr mně, protože pošta svoje pochybení neuznala, prodávající taky ne a tím to asi tak skončilo.
  8. ducati: Fejky se na aukru opravdu prodávat nesmí, ale příjde mi, že kontrola a průmaz aukcí s fejky je tam většinou až na podnět od někoho z místních členů. Jinak typickým rozpoznávacím znakem jsou tvrzení, co psal už výše spiderer (já bych ještě doplnil oblíbené motto prodejců fejků: nevhodný dárek aneb jak jsem dostal dvakrát Daytony nebo nález na půdě).
  9. Jeremy je hodně na Omegy. Myslím, že to byly Omega Planet Ocean nebo možná Railmastery.
  10. Ještě já Oris Big Crown Pointer Date
  11. Čistě subjektivně: Archimede Jinak Archimede mi přijdou co do použití univerzálnější, kvalita je bez diskuze (což spousta místních členů určitě potvrdí) a navíc je prodává chronoshop Každopádně bych doporučoval nejdřív vidět naživo, protože vybírat čistě z obrázků prostě nejde
  12. Podobné plastové sklíčko mám na Orisech, na poškrábání je určitě o dost náchylnější než jiná sklíčka, škrábance mají podobu, jak už psal jankoxxx, vždy tak po 3-6 měsících ho musím přeleštit (v závislosti na tom, jak moc hodinky užívám). Celkem se mi na to vyplatila pasta Polywatch. Ještě přidám link na téma o leštění plast. sklíček. http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=7382
  13. Omegy pryč, UN nechat. jednak se mi ty UN víc líbí a druhak jsou to přece jen UN
  14. Mav

    IWC Aquatimer

    nějaký video je tady:
  15. co jsem se tak dočetl, tak ty první hodinky budou začínat na 1800 Euro, u těch druhých by se cena měla pohybovat okolo 1500 Euro
×
×
  • Vytvořit...