Přejít na obsah

Uda

Členové_50
  • Příspěvky

    65
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Citizen

Návštěvy profilu

861 zobrazení profilu

Uda's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Uda

    Citizen Fugu

    Parádní kousek. Velký pokrok od prvních modelů (NY080) - pořádně gravírované dýnko, safír, 44 vs 42 mm. Už zbývá jen keramická luneta (jednou s tím Citizen musí začít) a novější kalibr pak budou naprosto dokonalé.
  2. Uda

    Citizen na ruce...

    Taky to vlnobití nemám rád. Ale tahle je o hodně lepší než na ta Fugu.
  3. Uda

    Citizen na ruce...

    Pocity - zatím nadšení. Na velké ruce se 46 mm a velká výška snesou. Vše lícuje jak má. Ciferník je hodně utopený, ale perfektně čitelný. Kalibr 9051 je velký krok vpřed oproti rodině 8200. Hacking, 4 Hz. Řemen je dobře řešený a zabraňuje sklouznutí hodinek při rozepnutí řemínku Vybrání u stežejky je dobrý nápad řenínek jde sundat na první dobrou bez poškrábání hodinek. Na mém zápěstí (23,5 cm) drží na předposlední dírce. Bohužel je tu stejný nešvar jako u mých starých Ti Eco-Drive Promasterů hrozně málo místa mezi stěžejkou a pouzdrem a tak nasazení NATO nebo nedej bože ZULU je porod. Preferoval bych tah, ale ten co je k nim (NB6004-83E) se mi nelíbí. Jdu je přehodit na ZULU.
  4. Uda

    Citizen na ruce...

    Dnes dorazily ... letos Citizen vypustil stádo automatů.
  5. Uda

    Citizen Fugu

    Když už se to vlákno zase rozjelo a jdu kolem, tak hlásím, že zrovna prodávám černé Fugu. Odesláno z mého M2102J20SG pomocí Tapatalk
  6. Uda

    HELM Vanuatu

    Na tuhle značku jsem narazil před chvílí na YouTube v review Citizen NB6004-83E, mihly se tam na vteřinu v porovnání Khuraburi a už jsem se přidal na waiting list. Jaké máte zkušenosti po těch několika letech?
  7. Uda

    Citizen na ruce...

    Mám je od roku 2007, dlouho byly v šuplíku ale jsou nesmrtelné.
  8. Uda

    Citizen na ruce...

    Potřebovaly dobít. Tyhle jediné nikdy neprodám. Sakra až na té fotce člověk vidí, jak jsou špinavé.
  9. Uda

    Citizen - novinky 2021

    Teda letos se Citizen po hrozně dlouhé době rozjel v automatech. Prodávám přebytky, abych si koupil nějaké potápky NB600x a oni si vydají ještě series 8 NA10xx a hlavně nádheru NC0200-90E. Proč? Co koupit nejdřív. Kde má člověk brát peníze?
  10. Nový přírůstek Odesláno z mého motorola one pomocí Tapatalk
  11. Kdyby nebylo požadováno podsvícení, šel bych do nějakých Citizen. Třeba https://hodinky.heureka.cz/citizen-cb5020-87e/?cs=hodinky-365-cz&gclid=EAIaIQobChMI9-bh7sT95QIVDFPTCh00HwiPEAQYAiABEgKeP_D_BwE# Předpokládám, že lumi bude stačit. Mám podobná chrona stará 13 let a svítí pořád dobře.
  12. Uznávám a omlouvám se. Bylo to první co mne napadlo. Škoda, že to nejde smazat.
  13. https://www.idnes.cz/ekonomika/zahranicni/aukce-hodinky-rekord.A191111_174200_eko-zahranicni_mato Odesláno z mého motorola one pomocí Tapatalk
  14. Původně jsem chtěl napsat, že se skeletonem bude asi problém trefit se do vkusu budoucího majitele, ale ty fotky od Kex jsou fakt pěkný. @martiste91 Problém není s čínskou produkcí, ale s tím že ji někdo vydává za českou tradiční značku. Když se na čínské hodiny napíše Rolex, také to není švýcarská tradice. Čínská produkce není vůbec špatná. Seagull dělá zajímavé kousky třeba 1963 reissue a jejich strojky pohání spoustu hodinek. Co se týká mobilů a PC tak je na nich vždy napsáno, že jsou vyrobeny v Číně, nebo na Taiwanu.
×
×
  • Vytvořit...