Přejít na obsah

km.kmk

Členové_50
  • Příspěvky

    210
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

2 658 zobrazení profilu

km.kmk's Achievements

Závislák

Závislák (6/8)

  1. Nechce někdo úplně nové automaty Orient věčný kalendář,44mm? Ještě ve fóliích. Poslali mi jinou barvu a nechce se mi řešit posílání zpět. Cena 2900,- plus zasilkovna.
  2. Nabízím nošené Citizen av0031, dnes už nesehnatelný model. Solární napájení, stopky, budík. Po servisu, nové sklíčko, novy akumulátor, nový luxusnější a hezčí ciferník z modelu av0021, promazání tlačítek, nová těsnění, tlaková zkouška. Servis byl 10/23 v hodnotě 3k, doklad. Hodinky jsou nošené a mají na tahu, pouzdře a nejvíce na sponě škrábance od nošení. Nebyly nikdy přeleštěny, to už nechám případně na nového majitele. Mně to nevadilo. Krabice je, doklady už ne. Cena 6500,- plus zasilkovna.
  3. Nabízím novou nikdy nejetou cyklo přilbu Uvex Blue fire Downhill, velikost , 56 -58cm. Vhodná i na e-koloběžku. Cena 1600,- plus zasilkovna
  4. Vzal bych i 47mm. Automat i manuál. Pouze ciferník A-muster
  5. Nechce se někdo zbavit Steinhart nav B Uhr 44 ? Díky za PM.
  6. Nabízím dva nevyužité nové multitooly Gerber, bez krabičky. Cena černý 500, nerez 600, oba 1000
  7. km.kmk

    Koupím RADO

    Pokud máte někdo doma navíc Rado, keramika, chronoXXL, D-star, nebo i jiné, jsem jedno velké ucho. Děkuji za případné nabídky.
  8. Doporučuji, vše jak má být, jasně stručně rychle.
  9. Vše v pořádku, rychle, jasně, bezpečně, takže doporučuji.
  10. km.kmk

    OMEGA X SWATCH

    Je tu někdo, kdo má vzhledem ke svému bydlišti možnost koupit ve Swatch store? Hodinky jim prý chodí každý týden, ale nesmějí rezervovat. Alespoň takto zní odpověď v Vídně. Odpověď prosím do PM.
  11. A co když ne, mně přijdete trapní vy. Jak si navzájem dáváte ty pluska a ubezpečujete se ve své pokrytecké svaté protičínské válce. Přitom pokrytectvím myslím to, že všichni do jednoho kolem sebe máte tolik kopií, že si to ani neuvědomujete, jen tady se pasujete do role morální ochránce světa, potažmo nových neznalých, aby jim náhodou někdo nekoupil omylem něco, co nezapadá do vašich tabulek. Neurážím, nejsem sprostý, narozdíl od vás, morálů gentlemanů, jen kritický , ale to vy nevydýcháte.
  12. Protože třeba někdo chce? Ty nechceš, ale třeba to někoho vůbec nezajímá, respektive tvůj názor někoho nezajímá. Třeba mě.
×
×
  • Vytvořit...