Přejít na obsah

kubaj007

Členové
  • Příspěvky

    25
  • Registrace

Profile Information

  • Fanoušek značky
    DOXA, PRIM, OMEGA

kubaj007's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Těm co mi pomohli jsem poděkoval. A ti, co se jen vyvyšují a mají osobní narážky jsou pro mě póvl.
  2. Musíte být všichni hrozně úspěšní, když víte co si myslí jiní lidé. To je parádní vlastnost, pokud se však nemýlíte... Ale snaží se tu už nebudu. Myslíte si, že jste lepší než já, tak prosím ...
  3. Tak proč to tady sledujete, když vás to nezajímá? Opravu nevím, čím vám tak vadím. Já vám nic nenutím.
  4. Já jim ale poslal i fotky. A neodpověděli hned, ale po 6hodinach, takže to vypadá, že to prověřovali. Ta fotka ale vypadá opravdu hodně podobně. Jen proč by francouzská značka exportovala pod jiným názvem. Nejsou to Švýcaři ale i tak (aspoň jsou na západě)... Mám víc věřit co kde najdu, než odpovědi přímo od výrobce? Navíc u 44 let starých hodinek? Proč by lhali - v záruce už asi nejsou ne?
  5. To že to sleduješ znamená, že tě to zajímá. O mě to není, je to o hodinkách. Proč zase osobní útoky?
  6. Dobrý pedagog pak ukáže cestu. Tak? Co dál? Polena hoří zvědavostí...
  7. Tak toto mi odpověděli z Yema.com a jsme zase na začátku. Asi napíšu do Eltonu...: Hello again, Following our conversation Ancre is not our brand. I got the info below from a watch forum. Hope it can help you. Prim is a brand of watches manufactured by the Czechoslovak/Czech Elton Hodin????sk?? company, former subsidiary of Chronotechna. Established in 1949 Prim/Elton used to be the largest and only Czechoslovak manufacturer of watches, producing more than 13 millions of wrist watches. Nearly all were also sold in Czechoslovakia, practically every person either own one or had owned a Prim wristwatch. They also made some watches for the western customers under Ancre and Meister-Anker brands. Regards, David.
  8. Ten tanečník mi docvakl až pak... Dobře Ty! Poslal jsem jim fotky. Mají podoru 24/7. Napsali, že to prověří a dají mi vědět zpět. Pokud je budu prodávat, tak 20 % jde k Tobě.
  9. Děkuji. Ty víš i toho konkrétního výrobce? PS: Na aukru jsem to vystavení "z hecu" už stáhnul. Až do smrti dobrý
  10. Otec Fura hadra. Pěkně jsem si zavařil... Moje prozatimní pátrání ukazuje na strojek 140-1C FE - tj. francouzského výrobce France Ebauches kolem roku 1975 Píšou že se používaly v hodinkách Prätina, ale našel jsem i zmínku o výrobci YEMA (tam mi to i designem zapadá více)...
  11. To zní jako Francie Kolik by stálo naznačení výrobce?
  12. těch 150tis. je pouze hec - na pochopení je nutné si pročíst celé vlákno...
  13. Aha, tak to bylo to, co mě zmátlo. Vy se mi smějete a já vás, tím, že si to nechci nechat líbit, urážím.... Aha Nicméně - oceňuji Tvoji přípravu - máš naprostou pravdu. Co se týká rarity - viděli jste někdy takové druhé? Já ne, tak proto píšu, že jde o raritní kousek. Jak se to dá jinak určit? Dotazník na 6 mld. lidí na planetě jsem opravdu neposílal, ale jak říkám, jiné jsem neviděl. Přikládám foto strojku. Ten mi nic nenapověděl... bohužel.
×
×
  • Vytvořit...