Přejít na obsah

Boris313

Členové_50
  • Příspěvky

    55
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli Boris313

  • Datum narození 15.12.1987

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

1 206 zobrazení profilu

Boris313's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Poklona, na těch fotkách se mi líbí i hodinky které se mi vlastně nelíbí Moc hezké!
  2. Přidávám se, obchod proběhl tak jak byl ujednán, komunikace nijak nevázla. Takže za mě palec nahoru!
  3. @dragys27díky za info a foto. Nechám si to projít hlavou, mám tam jednoho kandidáta K tomu clu: Přepravována je sice nizozemskou poštou ale původ mimo EU, tak se domnívám že clo by mělo být.
  4. Za mě Svalbard super..trochu mě mrzí že jsem propásl tady ty v inzerci :). Pak jsem se koukal na jejich stránku a teď zase přemýšlím, jestli mě to bere až tak že je pořídím nové. @dragys27budu rád když by ses pak podělil s hodnocením, třeba kvalita zpracování, přesnost, atd. Jinak výše uvedené nic moc, ale na zkoušku bych bral asi Luch. Nemůžou za to co se děje, takže bych to tak neřešil.
  5. Zajímavé, ty jsem neznal. Za mě jediná škoda těch třech čudlíků, to já nedám, jinak bych zvažoval.
  6. Sám jsem takové hledal. Kromě ruček jsem navíc měl požadavek na arabské číslice na cifru. Nakonec mám withings hr sport. Z dalších funkcí ale používám akorát tak budík (vibrace) což je důvod proč jsem je bral, tj. na noc. Ve finálu ale ty hodinky teď nosím skoro stále. Kdyby měl někdo další tipy tak budu taky rád, ale nemyslím že jich je moc (+ u mě jak říkám potřebuji číslice). Našel jsem ještě huawei gt řada 2 nebo 3 ale nejsem si jistý jestli je tam digitální cifr nebo skutečně ručky.
  7. https://hodinkovna.cz/panske-hodinky-alpina-startimer-pilot-chronograph-al-371nn4s6b?gclid=CjwKCAjw46CVBhB1EiwAgy6M4r1FuBKniBB52oOQVy3xkz47wpS260mRo9Vh2ZEhpefNA-azCLP5mBoCG9sQAvD_BwE
  8. Když tak ty Edoxy mají i ve verzi "open heart" Já mám doma tedy klasickou verzi pouze s datumem a jsou fajn.
  9. Asi by to chtělo vidět naživo, pravda. Rozdílný podklad mi až tak nevadí, ale zdá se mi že nesedí velikost písma a nevím jak rozestup písmen. Asi jsem hrozný detailista.
  10. Vychytávka zajímavá ale provedení dle foto hrůza, nějak mi to k sobě nesedí. Mimo toho hodinky pěkný..
  11. Tady jsou ve výprodeji: https://www.jomashop.com/mathey-tissot-skeleton-watch-h7051abu.html#
  12. Scheppach mám zkušenost obvykle dobrý poměr cena/kvalita na hobby použití. Průměr bych řekl že se uvádí na optimální výkon, nějaká rezerva tam bude, pak jde i o celkovou konstrukci a sílu tlaku, takže čím větší bude špalek tím to půjde hůř.
  13. Zkusil bych se kouknout i na něco od Certiny, třeba DS 1 někde z druhé ruky nebo výprodej..
×
×
  • Vytvořit...