Přejít na obsah

mller

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Hamilton,Orient

mller's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Já do práce nosim tyhle (už asi měsic mi říkají pane)
  2. Jj.To chápu.Mě za nějaký čas určitě také nenapadne řešit přesnost.Ale je to pro mě nová věc. Já hodinky nenosil snad 20 let a tak se o to zajímám a shánim informace.
  3. Díky.Moc hezké.Jak Ti za těch 10 roků jdou? Stále v pohodě? Přiznávám že už do budoucna pokukuji po nějakých "otloukánkách" na chatu a k moři.
  4. Díky.Moc hezké.Jak Ti za těch 10 roků jdou? Stále v pohodě? Přiznávám že už do budoucna pokukuji po nějakých "otloukánkách" na chatu a k moři.
  5. Samozřejmě mi to nedalo a pokusil jsem se změřit přesnost hodinek.Pouzil jsem mobilni aplikaci Atomic Clock & Watch Accuracy od autora Tomáše Hubálka.Výsledky mě příjemně překvapily.
  6. Díky.Byl si to vlastně tak trochu i ty kdo mě k ním tak lehce dokop
  7. Hodinky Hamilton Jazzmester H32515555 po 3 týdením čekáním dorazily a jsem velmi spokojen.Jsou to mé první automaty a trochu jsem se bál jak to bude s jejich přesností.Vím,je brzy tohle hodnotit po 3 dnech ale zatím jsou velice přesné a jdou +1 sec za 24 hodin. Což jsem vubec nečekal.Tak snad to vydrží.Hodinky jsem kupoval v Olomouci v Helvetia - Hodinky a šperky a chci touto cestou pochválit prijemný personál prodejny.
  8. Tyhle hodinky mě oslovily a mam objednáno.Davaji ted do nich kalibr H-10 (upravena ETA).Rezerva natahu by mela narust na 80 hodin.
×
×
  • Vytvořit...