Přejít na obsah

Kepler

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Fanoušek značky
    Omega, Rolex, A. Lange & Söhne, Patek Philippe, Hublot

Kepler's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Děkuji. Komplet keramika, detailní foto mají v tomto vlákně : http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/84496-dark-side-of-moon/page-3
  2. Co jsem postřehl, ten box by měl být z keramiky a každý ten box bude unikát. Jinak tomu Aldrinovy ty hodinky vyloženě sedí
  3. Kepler

    Dark side of moon

    Obvod mám cca 18,5cm pokud dobře měřím, což znamená že mám ruku spíše menší. A je to vidět na zapínání - mám to na předposlední pozici Osobně mám radši když jsou hodinky spíše na těsno, že se mi na ruce moc nehýbou nahoru/dolu (zvyk z Apple watch), což ale nic nemění na tom, že jsou to hodinky velké a určitě se nehodí ke všemu - už jen tím, jak jsou černé a masivní.
  4. Kepler

    Dark side of moon

    Děkuji, hodinky jsou to hlavně díky pásku relativně zvláštní, ale myslím si, že kombinace černé keramiky, hnědé luminovy a hnědého pásku k sobě jde . Foto na ruce :
  5. Kepler

    Dark side of moon

    Zdravím zdejší členy, s dovolením oživím vlákno o těchto hodinkách přidáním několika fotek. Typ mám Vintage Black - ref. 311.92.44.51.01.006, což jsou hodinky s celokeramickým černým tělem a hnědými detaily( v noci svítí zeleně), páskem s "onošenou" povrchovou úpravou - uvnitř je kůže klasicky hladká a mám verzi s překlápkou. Hodinky jsou to relativně masivní, průměr je 44,2mm a jsou i poměrně vysoké(16,5mm) díky strojku s automatickým nátahem (což platí pro všechny dark side of the moon kromě Apollo 8). Rezerva nátahu je 60 hodin. Upřímně se křehkosti nebojím - neumím si představit, že by jste hodinky rozbili bouchnutím například o futra - jak už zde bylo zmíněno, rozbijete spíše ty futra. Mě se to tedy povedlo se skřínkou . Dokážu si představit, že nějakým fakt nešikovným pádem je rozbijete, nicméně si myslím, že to spíše odnese sklo, než tělo a vzhledem k překlápce tyto pády ani téměř nehrozí a myslím, že každý majitel těchto hodinek si na ně bude dávat vzhledem k ceně pozor.
×
×
  • Vytvořit...