Přejít na obsah

MilP

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

MilP's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. No... radost jste mi neudělali .... :-( Dám na Vaší radu. Bohužel od Prim 1949 se mi žádné v mé cenové relaci nelíbí. Každopádně dík ps: Zeppelin a Vostok jsou na tom kvalitou lépe?
  2. https://eshop.prim-hodinky.cz/detail/prim_retrograde_c/1007 Zdravím, hodně jsem překopal co chci koupit a po dlouhém vybírání jsem narazil na Prim. Vybral jsem si Prim retrograde a mohu je koupit za 10000,- nové, nepoužité. Ale protože jsem blbej a začetl jsem se a zjistil, že značku prim mohou používat dvě firmy. Udělám koupí těchto z Frýdku chybu?
  3. Ještě asi poslední dotaz .... je bezpečné nakupovat v Timestore.cz ? Celkem rozličné recenze. Šedivky mi nevadí. Fake už ano :-)
  4. ok. Myslím, že hodinky tohoto stylu by byly ideální. Měl by jste někdo tip na podobné s dobrým poměrem cena/kvalita?
  5. Děkuji za tipy. Udělal bych chybu s Citizen promaster sky AS4020-44B ? Má ten eco drive nějaký reálný smysl - respektive záporné vlastnosti?
  6. Dobrý den, prosím o radu při výběru hodinek. Již několik dní sbírám info, ale jsem stále dost mimo :-) Zúžil jsem to na: quartz (mechanické nevadí při dobrých hodinkách) "odolnější" větší - vzhledem k mému zápěstí solidní značka - tam tápu nejvíce určení na běžné nošení - kancelář, klient apod. oblečení - jeans, košile, svetr ... respektive úředník bez obleku Děkuji za pomoc
×
×
  • Vytvořit...