Přejít na obsah

paro

Členové_50
  • Příspěvky

    281
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

1 107 zobrazení profilu

paro's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Kryštof kolik? Sent from my iPad using Tapatalk
  2. To je hrot M, nebo F? Sent from my iPad using Tapatalk
  3. paro

    Nože

    Jaky je kontakt, na kamarada, prosim? Sent from my iPhone using Tapatalk
  4. Patecni zkusenost senochrupa dorazivsiho ze Sudet do velkomesta. Jel jsem prednaset, destinace Kongresove centrum Pankrac. Obvykle nechavam auto na Letnanech P+R, dojizdim sockou. Cesta mezi sjezdem z okruhu na HK a kruhacem pred P+R v 7:45 krasnych 40minut. Pred parkovistem cedule OBSAZENO. Na pankace jsem tam vjel a ejhle, dobre 10% volnych mist. Parkoviste na strese Z TECHNICKYCH DUVODU UZAVRENO. Ze by tam byl nekde verejny hajzlik, o tom si roky muzu nechat jen zdat. Odprednasel jsem a doufam, ze do velkomesta dalsi nejmene mesic nebudu muset.
  5. Precteno za noc. Dik. Zadne veledilo to neni, ale oddychovka fajn [emoji1303] Sent from my iPad using Tapatalk
  6. Velmi chvalim poradatele. Krasne, nektere mne nezname hodinky, ktere jsem si mohl osahat. Nesnobska atmosfera (s SEW nelze srovnat, tam uz me nikdo neuvidi) a nenahusteno lidmi. Za me 1A. 1A+ si nechavam na dalsi rocnik :-) Sent from my iPad using Tapatalk
  7. Tak uvidime, co bude ve zprave od UZPLN. Ale obvykle se veci deji obvykle… Sent from my iPad using Tapatalk
  8. Přidávám se k výše uvedené chvále na Justru. Od zadání do výroby za týden doma. Nechali si zaplatit jen dovoz, do 3.p bez výtahu mi to pomohli vynést bez keců (nebylo v objednávce, ale když jsem je o to poprosil, nic za to nechtěli) a už je to můj druhý trezor od nic.
  9. Sel stesti velmi naproti. V tomhle pocasi prelet Alp? Posledni vyska 10000ft na standardu by mu stacila. Ale jestli nemel IFR vybaveni a dostal se do podminek IMC, nebo mel IFR vybaveni a nemel vycvik… kazdopadne ja bych si let v zime pres alpy hodne rozmyslel i v mnohem lepsim pocasi. To nemohlo o moc lip dopadnout. Snimek z webky pred polednem.
  10. Za kolik to jezdi po dalnici 140-150 tacho a je to cvt fakt tak desny? Mam stareho Outbacka 2.5l BE/BH a kombinovanou spotrebu kolem 9.
  11. Ty jsou [emoji1303] Nedelaji ke i bez GMT?
  12. Primlouvam se za GS. Pro me jsou Snowflaky dokonale. Strojek, dokonale sterilni jednoducha krasa bez kudrlinek. K naproste dokonalosti jim chybi lumi. Ale jinak nic Co NOMOS?
  13. Doporučuji investovat cca. 7 minut času do shlédnutí rozhovoru s Khaledem Mashalem, šéfem Hamasu pro zahraniční diasporu, který odvysílala Al-Arabia 19. října. Včetně anglického překladu zde (na mojí arabštinu mluví hrozně rychle a trochu jinou intonací, takže mu bohužel všechno nerozumím) https://www.memri.org/tv/hamas-leader-abroad-khaled-mashal-october-seven-israeli-civlians-no-apologies-hizbullah-arab-countries-do-more Myslím, že to celkem jasně ilustruje filozofii a úhel pohledu Hamasu...
  14. Tvrdil, ze covid a chripku najednou… Sent from my iPad using Tapatalk
  15. Problem je v tom co pak? Za jednoho mrtveho teroristu maji dalsi nejmene 2 fanatiky na jeho misto. Obavam se, ze proveditelne reseni neni na obzoru. Myslim si, ze ze strednedobeho hlediska je asi nejschudnejsi cesta likvidace obtizne nahraditelnych person. Pesak s kverem je nahraditelny snadno. Ale planovac, raketovy technolog, fundraiser… o dost hur. Sent from my iPad using Tapatalk
×
×
  • Vytvořit...