Přejít na obsah

JosefBroskve

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

JosefBroskve's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. V naprosté většině bez dalších poplatků? Beru poštovné zdarma, a CLO asi také moc nebude, ale co DPH? Měl jsem za to, že se platí vždy. Tady je to jinak? V každém případě, ty modré 073 sice vypadají krásně, ale na mě asi moc "oblekově ". Obávám se, že na běžné nošení bych se s nimi necítil.
  2. Popravdě řečeno, Bambina se mi tolik nelíbí. Laco Flieger už se mi líbí o něco více, i když spíše bych, po prozkoumání Chronoshopu, bral model Aachen 39. Ale stejně si pořád nemyslím, že to je to, co hledám. V každém případě, pokud by hodinky byly menší než těch 38 mm, asi bych se bál, že budou už moc malé, alespoň podle těch Seiko 5, co jsem si vyzkoušel. Během hledání jsem narazil na Certiny DS Podium C001.407.16.037.00, které by na první pohled asi splňovaly vše, co bych si přál a ačkoliv normálně stojí asi 2x tolik, než bych do toho rád dal, na Jomashopu je teď mají v akci tak, že bych se i s DPH vešel do budgetu. Stále jsem ale trochu nedůvěřivý k nákupu ze zahraničí. Ale něco v tomhle stylu by se mi líbilo.
  3. Ahoj, sháním nové hodinky a rád bych svoje první automaty. Vybírám už nějakou dobu a popravdě si neumím úplně vybrat. Kromě pohonu je pro mě ale hodně důležitá velikost. Mám poměrně úzké zápěstí, 14 cm v obvodu a tak vybírám spíše něco menšího. Osobně si myslím, že bych snesl 38 - 42 mm, ale samozřejmě záleží i na provedení. Také bych rád, aby nebyly extra tlusté (což vylučuje potápky), aby byly spíše jednodušší (i když v obleku chodím minimálně, takže na to se brát ohled nemusí) a aby měly černý, šedý, bílý nebo stříbrný ciferník. Líbilo by se mi i safírové sklo, ale obávám se, že v mém cenovém rozmezí to asi nebude úplně reálné. Cenový limit, přes který nepůjdu, je pro mě 10.000 Kč s tím, že bych byl docela spokojený, kdybych se vešel tak do 6.000 - 7.000. Něco málo jsem si už vyzkoušel na ruku v prodejně, a to Seiko 5 SNKL45 (38 mm), které velikostně seděly dobře a Seiko SRPA25K1 (42 mm), které by také ještě šly, ale už to byl velikostí limit a raději bych o fous menší. Raději bych byl, kdyby se mi hodinky povedlo sehnat v ČR, ale pokud by nákup ze zahraničí byl výrazně výhodnější nebo by se tam našlo něco, co by se mi hodně líbilo a nedalo se u nás sehnat, tak se tomu nebráním a rád si poslechnu zkušenosti - já s tím žádné nemám. Díky za rady!
×
×
  • Vytvořit...