Přejít na obsah

T301

Členové
  • Příspěvky

    3
  • Registrace

  • Přítomen

T301's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Nějak to není jen o věku, já se v 25 od máti dověděl, že v mých 23 otec prošustroval celé mé stavební spoření a jaksi se to nikomu neráčil oznámit - máti mu ještě dva roky na to prý dávala svou část platby (tou dobou jsem už žil daleko, tak jsem se to od ní dověděl tehdy ještě po pevné lince). Prošustroval asi čtvrt mega, na který přispívali společně s máti a prarodiči. Do teď mu to asi neodpustila. Ale co už, peníze vem čert. Když jsem se ho otázal, proč to tak udělal (v těch mých 25 letech), tak mi vynadal, že to byly přece jeho peníze, nedal jsem na to ani korunu a jen on si rozhodne, jestli mit o dá nebo nedá a nejsem dostatečně zralý, abych to utratil za něco hodnotného a koupil bych jenom nějaké, cituju "p*čoviny" (kdyby byly jen jeho, tak fajn, ale i prarodiče byli řádně naštvaní a pak se docela rozhádali).Do dnes se neví, za co to utratil, ale objevila se drahá TV a digitální foťák. Moc s penězma hospodařit nikdy neuměl. Jo, máme zajímavý vztah do dnes.
  2. Bydlím na konci slepé ulice (domek) a před vjezdem mám trošku větší parkovací místo pro cca 1,5 auta (můj pozemek, na rozdíl od cesty není asfalt, ale kostky). Jednu dobu se mi tam začalo pravidelně objevovat cizí auto ve stavu popelnice, prvně jsem zjišťoval čí je, ale nejbližších sousedů nebylo, nakonec ti mají všichni své oplocené stání u domu, zkoušel jsem upozornění za stěrač (3x) a nic, vždy se po nějaké době objevilo znova (a to klidně i během noci), asi týden a půl jsem se snažil nahnat majitele (kamery, co by to zabíraly jsem neměl a v normální dobu před prací nebo po práci jsem se s ním nemohl chytit). Naštěstí jsem já i manželka mohli zaparkovat ve vjezdu a v garáži - i když hlavně pro mě to bylo.moc práce, neměl jsem tedy bránu na dálkové ovládání a od přírody jsem líný, ale překonal jsem se. Ať to zkrátím, shodou okolností jsem měl plánovanou menší stavbu na pozemku, nechal jsem si tedy dovést písek a fůru složit před ono auto, samozřejmě jen na můj pozemek, hned druhý den se majitel našel a hned u mě zvonil, čekal jsem, že se bude chtít slušně domluvit, ale když mi hned začal nadávat do č-ráků, tak si ještě 14 dní počkal, než mohl vyjet. Ono, když je někdo bezohledný hulvát, tak to nemám moc rád, ale parkovat na mém pozemku přestal. Ale je to už 10 let stará příhoda.
  3. No, můj první příspěvek. Hodinky mě zajímají, ale nejsem na ně odbornik, tak jen čtu. Tomuto možná trošku rozumím, dlouhé roky jsem závodně střílel ,,mířenku" (za mlada, dokud jsem měl dobré oči). Měl jsem pistoli, hlaveň 4", zároveň jsem měl pistoli, stejný výrobce, stejný model, hlaveň 5". S 5" jsem nikdy nevylezl 9 na mezinárodním pistolvém terči. Nemusel jsem se ani moc snažit. S 4" mi to sem tam uletělo do 8, když jsem nebyl dost pozorný i do 7. Musel jsem se snažit vic, proto jsem 4" prodal a pořídil 6", výsledky úplně o něčem jiném, nakonec jsem prodal i 5" a zůstal u 6", výsledky byly úplně jinde i když jsem byl do té doby s 5" naprosto spokojený. Pokud střílíš miřenku, tak ten rozdíl prostě vidíš, u dynamiky je to o něčem jiném, ale jak pisu, nevím, co střílíš a vlastně ani co chceš za zbraň.
×
×
  • Vytvořit...