Přejít na obsah

Pantomaso

Členové
  • Příspěvky

    41
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Seiko, citizen

Návštěvy profilu

556 zobrazení profilu

Pantomaso's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Chce za ně 4500 a právě se mi to taky nelíbilo, nejsem odborník, ale ty ručičky... Taky jsem si všimnul. A jak ukazuje tu lumi, tak např vůbec nesvítí body na ciferníku.
  2. Ahoj, Našel jsem inzerát mimo tohle fórum a nejsem si jistý pravostí hodinek. Pán tvrdí že jsou origo a že je má od nových, víc info nevím. Když jsem hledal ať zde na fóru, nebo na netu, tak se mi nezdá luneta a a ciferník...?
  3. Po nákupu zde na bazaru venčím na novém řemenu...
  4. Jedna klasika, která neomrzí...modrá je dobrá .
  5. Moje první hodinky v životě, prožili se mnou kus dětsví a dospívání a na to že jim je přes 40 roků vypadají jako mladíci. Když se na ně podívám, tak se vzpomínky jen hrnou...
  6. Díky za info. Digi se opravovat nebudou, ty jsem sem dal jako zajímavost .
  7. Ahoj, U rodičů jsem našel svoje primky a zajímalo by mě, jestli by se dali renovovat v nějaké rozumné ceně. Zkusil jsem natáhnout a jdou. Byli to moje první hodinky, tak je tam ta melancholie Vedl nich leželi otcovi, které bych nechal popř. také vyladit. Také jsem zkusil natáhnout, ale nejdou. A jedna chuťovka nakonec ... Elektronika5 , cdelano v CCCP. Určitě byli funkční, ale asi jsou už KO, protože jsem zkusil vložit baterie a nic, ty samozřejmě ladit nechci. Edit: foto samozřejmě přesně naopak
  8. Ahoj, Když už jsem tady trochu prudil, co nebylo úmyslně, tak aspoň přidám foto těch hodin. Samozřejmě pro zajímavost.
  9. Prosím, to nebyl žádný útok na profíky...jen jsem přidal zkušenost. Asi má štěstí, ale prostě mu jdou a to přesně.
  10. Ahoj, Už je to asi neaktuální, ale tchán má podobné a maže to petrolejem. Samozřejmě udělá rozborku, vypere to a potom poskládá a namaže. Nevím jestli je to dobře nebo špatně, ale dělá to tak aspoň 50 roků co je "podědil" a hodiny jdou stále a přesně. Holt už to má za ty roky vychytaný a prej nejlepší .
  11. Ahoj, Tak je svým Kano jsem si pořídil ještě jedny na k... Kamasu a to v modré. Samozřejmě je jich tu mnoho, ale naživo jsou fakt super. Jsou sice trošičku menší, ale není to nic hrozného.
  12. Ahoj, Tak jsem je převlíkl do nylonu a aspoň podle mě jim to sluší mnohem víc. Jak sleduji přesnost, tak za těch čtrnáct a něco dní je to + 3,4 sec/den a za mě super. Uvidíme časem jestli se nějak rozběhnou, nebo ne. Překvapilo mě ale to, že ať hodinky odložím jak chci, tak se to na přesnosti neprojeví. Když dám citizeny korunkou nahoru, tak se přes noc zpomalí a ztratí cca to co za den předběhli a dá se to tak korigovat. Zde jsem nenašel polohu která by měla jakýkoli vliv na rychlost chodu, ať je dám jakkoli, tak jdou pořád stejně, teda aspoň zatím. No uvidíme co přinese čas :-)
×
×
  • Vytvořit...