Přejít na obsah

spaja

Členové_50
  • Příspěvky

    259
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

O uživateli spaja

  • Datum narození 1.4.1974

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Rolex, Prim, Lemania, Zenith

Návštěvy profilu

3 070 zobrazení profilu

spaja's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Koupím Rolex Submariner 16610LV Kermit full set mint původní stav. Díky za nabídky.
  2. Ahoj, zvažuji ten Vanguard fits all sub models na svoje 14060M, máš ještě někde fotky jak to vypadalo na tvých subech a s čím jsi nebyl spokojený? Díky
  3. Půjčeno z Omegaforums: “Ask not what your AD can do for you – ask what you can do for your AD” - JFK
  4. Půjčeno z Omegaforums: A man walks into a pre-owned watch shop advertising Rolex as the main focus. He browses around, spots a LNIB Cosmograph Daytona reference 116500LN with full kit. Eyes widening, he walks over to the case to inspect it more closely. As he bends over for a look, he inadvertently breaks wind rather loudly. Red with embarassment, he wheels around and glances nervously to see if anyone has noticed - praying no one has. As he turns back around, his worst nightmare materializes in the form of a beautiful sales rep standing right beside him. Cool as a cucumber and displaying complete professionalism, the sales rep greets him politely, "Good day sir, may I help you find something today?" Still uncomfortable, but hoping that maybe she hadn’t been that close at the time of his little accident, he points to the LNIB Cosmograph Daytona 116500LN with full kit and asks, "What is the price of that one?" She cocks her head and answers with an amused smile, “Sir, if you farted just looking at it, you're going to absolutely shit when I tell you the price!"
  5. Přesně tak gentlemani, prostě svět není černobílý a ani názor není vždy jen jeden správný. Dal jsem Vám jen informaci, jak to může vidět člověk, kterého se to přímo týká.
  6. Proč tam teda nevlítnou a nenapraví si pověst? Nikomu se nechce, mají máslo na hlavě, stačí poslat zbraně a plácat se po zádech jací jsme borci.
  7. Posílat tam zbraně a sedět v teple a pronášet z gauče plamenná hesla umí každej.
  8. Co tu ztrácíš čas? Vem pušku a jdi bojovat hrdino od monitoru. Proč nejdeš?
  9. To co jsem napsal mám přímo od ukrajince. Vy všichni hrdinové klávesnic z tepla a bezpečí domova se upřímně zamyslete, jestli byste poslali své syny na frontu za své zkorumpované politiky. Ani jeden z vás ve válce nebyl a zdrhali byste jen by se za vámi prášilo.
  10. Je tam kromě Bašty ještě někdo, kdo chce aby válka skončila? Lifrovat do UA zbraně a prodlužovat utrpení lidí, kterým je jedno zda budou pod Ruskem nebo pod UA, hlavně chtějí aby už neumírali další mladí kluci, nahnaní do boje kvůli politice.
  11. Podle směru vývoje světové ekonomiky, pravděpodobnost že se cenou podíváme ještě níže je větší, než že uvidíme konsolidaci nebo v-bottom.
  12. @špelda66Víš na něj něco? Klidně mně pouč, zatím ho sleduji jen krátce, vyšel mi ve volební kalkulačce a neměl jsem čas jej důkladně lustrovat.
×
×
  • Vytvořit...