Přejít na obsah

DDK

Členové_50
  • Příspěvky

    91
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Brno
  • Fanoušek značky
    Seiko, Longines

Návštěvy profilu

1 147 zobrazení profilu

DDK's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Kupován koncem dubna 2023 u Bechyněho, super stav, na ruce jen párkrát. Kompletní délka včetně přiobjednaného půl-dílku navíc a původní faktury. Osobně v Brně a okolí, jinak pošta / zásilkovna na mě. Cena 4500,- (původní 6453,- a fakturu rád doložím).
  2. Druhý obchod (výměna) a opět vše v naprostém pořádku. Rychlá komunikace i domluva, líp to snad ani nejde. Jardu všem vřele doporučuji a věřím, že to nebyla poslední transakce, kterou jsme spolu upekli Díky za hodinky, které jsem měl v hledáčku už pár let!
  3. Takže to vlastně nakonec má vyznít tak, že jsem byl pomalý a ještě tady negativně komentuju. Tleskám ukázkovému překroucení. Obchod se neuskutečnil pouze proto, že jsi nesplnil to, na čem jsme se domluvili. Následně jsi se začal vymlouvat na něco, co v komunikaci vůbec nezaznělo a dále už jsi se ani neobtěžoval reagovat. Prodat můžeš samozřejmě komu chceš, ale v tomto případě jsi to prostě komunikačně vůbec nezvládl. Do budoucna přeju navázání na svou dobrou pověst a spoustu vydařených obchodů. Over and out!
  4. Po krátké komunikaci v sobotu odpoledne domluvena osobní prohlídka na pondělní dopoledne, hodinky v inzerci označeny jako rezervované. Těšeníčko na max, cash z bankomatu vybraný, volno na dopoledne zařízený. V neděli odpoledne přichází zpráva, že hodinky prodal jinému zájemci, který už poslal peníze. Tohle se mi naposledy stalo když jsem kupoval auto a dost to nasere! Recept na férovou komunikaci si představuji jinak a nizkotucnytvaroh tak bohužel (asi jako první zde) nemohu doporučit. Osobně preferuji obchodovat s lidmi, u kterých platí to, co se domluví.
  5. Velký dík Safimu za dnešní obchod i vstřícnost. Rychlá domluva, operativní přístup. Doporučuju!
  6. Je docela sranda podívat se na první posty v tomto vláknu, kdy SKX, Monstery atd. byly prostě levný Seika
  7. DDK

    Nože

    Čaute, neprodával tady někdo Kizer Gemini? Připadně bych rád poslal do světa Böker Plus Titan Drop
  8. Svižný obchod a perfektní domluva. Vše tak, jak má být. Děkuji za kafe a vřele doporučuji!
  9. Moc děkuji za rychlý a hladký obchod. Vše proběhlo hladce. Vřele doporučuji!
  10. @ Spongebob: Moc děkuju za tipy. @Gustaf: Na ty Certiny jsem taky narazil a nejvíc se mi asi líbí ty se zlatými detaily na lunetě a cifru. (Certina C032.251.21.031.00) @Katka B: oboje Téčka jsou pěkné, u těch prvních mi ale vadí ty římské čísla a následný opruz při shánění tahu v barvě a navíc 19mm U těch sportovních jsem našel i celozlatou variantu, ale tam se mi zase nepozdává spona. Zdá se to být laciný kus plechu srovnatelný s tím, co je aktuálně na manželčiných Seiko 5. A ty první Glycky jsou esteticky pěkné, ale po těch horror stories, které tady čtu na účet firmy Glycine jsem se rozhodl od nich nic nekupovat. @Brept: Junkersky jsou hodně pěkný, ty vidím poprvé. Už jsem pošilhával po nějakých Junghansech Max Bill Damen, ale tohle trefa do čeného. Díky za všechny příspěvky, jste skvělí!
×
×
  • Vytvořit...