Přejít na obsah

Dirk

Členové
  • Příspěvky

    41
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Fortis

Návštěvy profilu

662 zobrazení profilu

Dirk's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Na Instagramu na mě včera vyskočily nové Fortis Marinemaster. Zaregistroval jsem 2 velikosti (40 /44), 5 barev, 500m vodotěsnost, COSC, 70hodin rezerva nátahu, Fortis werk-11 calibr, Superluminova, ... Vypadají zajímavě. https://www.fortis-swiss.com/marinemaster/#44mm_amber-orange_horizon-strap
  2. Dirk

    Pár Fortisů...

    Po přečtení Harryho poučného povídání o Fortisech a shlédnutí jeho skvostů, kde mě zaujaly Sky-Watche, jsem si jedny nakonec také pořídil. Po skoro týdnu nošení musím konstatovat, že jsou zajímavé. Neuvěřitelně lehké a přesto v klasickém leteckém designu, díky lehce zelenožlutému odstínu ciferníku, který jsem doplnil koženým strapem v přírodní barvě, vypadají (nebýt malé a hladké korunky) dokonce i trochu retro, což je super zjištění. Trochu mi chybí jakákoliv luminescence (ani ručky, ani indexy), takže v noci jako by nebyly, ale kdo by v noci hledal čas, že?! Takže si můžu odškrtnout další bod v historii Fortis za splněný a teď bude na řadě Sky-Watch ve verzi XXL (55mm) a klasickém designu B-uhr.
  3. Můj zatím poslední přírůstek do rodiny Fortis - Fortis Sky Watch. Na svůj věk jsou skutečně zachovalé a byly včetně nepoužitého originálního extra dlouhého strapu (který jsem uložil zase zpátky do boxu ).
  4. Jako že "víc žlutá - víc adidas"?
  5. Ať se tu objeví něco trošku jiného - takže dnes Colors.
  6. Titanové verze Cosmonautů mají o něco větší indexy než normální ocelové varianty, ale stále jsou ještě o dost menší než u Marinemasterů...
  7. Je to v zásadě "šroubovací stěžejka", takže tam můžeš dát téměř jakýkoli 20mm řemen. Na fotkách je vidět ten princip - kde silnější část (ta, kde není drážka na šroubování) jde skrz obe nožky a šroubek z druhé strany vlastně jen zajistí, aby ta druhá (větší) část držící tah nebo řemen, nevypadla. Jen pozor, to osazení (výstupek) musí zapadnout do drážky v nožce. Bez toho to tam nenasadíš. Už jsem na Cosmonauty zkoušel X různých neorigo řemenů a nikdy nebyl žádný problém. ;-)
  8. Tak když máme toho 22.srpna :-) PS: Ulevilo se ti?
×
×
  • Vytvořit...