Přejít na obsah

otakarnovy

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

otakarnovy's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ahoj, nemáte tu někdo VOC na hodinky? Díky!
  2. Dobrý den, nevíte kde sehnat náhradní korunku (šroubovací, vodotěsnou) s hřídelí? Korunka je 5mm x 5mm nejlépe ve zlaté/žluté barvě a hřídel je 17mm. Děkuji mnohokrát!
  3. Super, děkuji mnohokrát! Jste skvělí.
  4. A jaká přesně, nějak se mi to nedaří, dokreslil by jste mi to někdo do té fotografie strojku? Díky
  5. to vím, ale kde vypíchnout, proto jsem přiložil foto strojku.
  6. Dobrý den, aktuálně jsem otevřel z legrace otevřel levné hodinky, že se na ně trošku podívám. Našel jsem v nich přes lupu, že se jedná o tento strojek. https://miyotamovement.com/product/6P26/ Za boha nemohu přijít na to, jak odstranit stonek s korunkou (stem). Poradíte někdo nebo dokreslíte do obrázku níže a uploadnete? Děkuji mnohokrát!
  7. Děkuji moc za hodnotný komentář, nakonec jsem si to rozmyslel. Zatím koupím něco do 20 000 a časem třeba za 200 000 už nějaký pořádný full gold.
  8. Dobrý den, nejspíše ocel, ale vybíral bych takové hodinky, aby nebyl problém se zlacením, proto nyní zjišťuji informace o zlacení. Chtěl jsem právě zde najít někoho, kdo pozlacené hodinky má, chtěl bych zjistit, jak to vypadá po půlroce/roce používání, jakou s tím má zkušenost a podobně. Snad se tedy ozve někdo kdo má hodinky pozlacené a sdílí své zkušenosti. Neptal jsem se na to, kdo má jaký názor na to, že budu hodinky zlatit. Z té zprávy jsem tak pochopil, že pozlacením 14k zlatem hodinky akorát tak zničím. Každopádně jsem se nedozvěděl například proč a podobně. Takže odpověď uživatele Frantik je tak maximálně k prdu mě. Děkuji všem.
  9. To je odpověď mimo mou otázku. Zajímají mě odpovědi k mé otázce. Jaké jsou typy zlacení? Jaká jsou nejlepší, zkrátka někdo, kdo ví o čem je řeč. Pěkný den
  10. Dobrý den, plánuji, že si po vánocích koupím nějaké parádní dražší hodinky a tak i přemýšlím o jejich pozlacení nebo rhodiování. Máte s tím někdo zkušenost? Zajímají mě vaše názory, zkušenosti a tak podobně. V případě, že zkušenost máte, byl bych rád také za kontakt na firmu, která zlacení/rhodiování dělala. Děkuji předem všem za pomoc.
×
×
  • Vytvořit...