Přejít na obsah

qwc

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Prim, Roamer, Maurice Lacroix

qwc's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dobra, diky za info! Jenom jestli se muzu zeptat, jak se to pozna? Protoze ta jedna cast ma vetsi skviru po zacvaknuti nez druha? Nebo je tam neco jinyho, co ja svym laickym pohledem nevidim?
  2. Do alba jsem pridal jeste dve fotky, bezna pozice noseni na zapesti:)
  3. Tady je link na album: https://photos.app.goo.gl/bL7jK5ieZdZMwHjq6 Fotky: 1. snadno vycvaknutelna cast 2. "normalni" cast 3. video, kde zacvaknu nejdriv tu snadnou, pak tu normalni a snadna se vycvakne 4. otevrena spona z boku 5. zavrena spona z boku 6. pozice na zapesti pri beznem noseni zvrchu 7. pozice na zapesti pri beznem noseni zespoda snad to pomuze:)
  4. Ahoj:) Mozna mi poradite, jeste nez se budu trmacet zpatky do obchodu..(a omlouvam se za zacatecnickou terminologii:) Minuly vikend jsem si v QuickTime v Praze na Chodove koupil automaty Doxa s kozenym reminkem a motylovou sponou. Bohuzel se ale jedna cast strasne jednoduse otevira.. Napriklad kdyz ohnu ruku v zapesti, tak se vycvakne... nebo kdyz je zacvaknu ve spatnem poradi - nejdriv tu snadno vycvaknutelnou a pak tu druhou, tak se ta prvni vycvakne.. Uprimne mi to neprijde normalni, protoze se mi to takto vycvakne i 10x denne, nerad bych hodinky ztratil a rad bych to s obchodem vyresil. Chtel jsem se nejdrive zeptat na radu, jestli je to bezna chyba, jakou mam sanci na uspech, pripadne jestli mam nejak specialne argumentovat? Diky moc za vas cas a rady!
  5. qwc

    Sraz Chronomagu - Praha

    Ahoj, jsem tu uplne novy, ale taky bych se milerad sesel a popovidal si. Cas mam relativne porad, takze klidne i ad hoc, staci dat vedet;)
  6. Ahoj vsichni! Jmenuju se Honza a bydlim v Praze. Jako dite jsem mel vzdycky jednoduche mechanicke natahovaci hodinky, k 18. narozeninam jsem dostal titanova Casia, ktera jsem par let pote ztratil. Od te doby jsem mel hodinky jen na mobilu, ale v posledni dobe jsem zacal znovuobjevovat krasu, eleganci a preciznost klasickych hodinek. Libi se mi mechanicke hodinky, ale zaroven jsem liny je natahovat, takze chci idealne automaty. Z pohledu designu preferuji strizlivejsi veci, jednoduchy design a zboznuji otevrena srdce:) Znacky nemam zatim moc nakoukane, ale z toho, co jsem videl, se mi libi napriklad Prim, Roamer nebo Maurice Lacroix. Aktualne vlastnim jeden ultralevny quartzky Secco (abych si zase zvyknul po dlouhe dobe nosit hodinky a hned jsem si neznicil ty hezky:), jedny Roamer Swiss Matic a ted cerstve jedny automaty Doxa. Tady na Chronomagu bych se primarne rad dozvedel neco noveho, seznamil se s fajn lidmi, pocetl si o zkusenostech ostatnich s ruznymi znackami i konkretnimi kousky a v neposledni rade bych do budoucna rad vyuzil i moznosti nakupu kousku, ktere treba nekoho prestaly bavit a me zrovna padnou do oka:)
×
×
  • Vytvořit...