Přejít na obsah

Pajoslav.O

Členové
  • Příspěvky

    4
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Hamilton

Návštěvy profilu

326 zobrazení profilu

Pajoslav.O's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Jedná se o tento model. https://www.hodinky-365.cz/blog/hamilton-khaki-pilot-day-date-h64615135-interstellar
  2. Díky všem za odpovědi. Nakonec jsem se rozhodl pro úplně jiný model. Je s kalibrem H-40 a je to model, který si zahrál také ve filmu Interstellar. I to zahrálo trochu roli, pokud se mám přiznat . Zajímám se celkem o astrofyziku a ve spojení s takovou značkou byl model Khaki Aviation Day Date neodolatelný. Díky Vám všem za podporu a rady!
  3. Děkuji oběma za odpovědi. Ještě se do výběru připletly i další Hamiltony, takže jednoduché to nebude Za špatné téma se omlouvám, nějak jsem to popletl. Hezký den
  4. Dobrý den, přátelé, příznivci hodinek! Jsem tu na stránce nový, takže tímto za prvé děkuji za možnost připojit se k takové komunitě a za druhé prosím o větší trpělivost. Dost ale řečí. Situace je následující...po mém dědovi, který byl mimo jiné také milovník hodinek, mi zbyly nějaké peníze a rozhodl jsem se je investovat jednoznačně do hodinek. Vrchol rozpočtu je 20 až 25 tisíc, ale to je opravdu horní hranice, přes kterou bych se nerad dostával. Chci rozhodně automaty, alespoň 100M, safír sklo, spíše kožený/látkový řemínek. Osobně jsem si oblíbil vzhled značky Hamilton, konkrétně pak dva modely. Oba dva mají, pokud se nemýlím, pohon H-30 a jedná se konkrétně o Hodinky Hamilton Khaki Field Automatic H70535031, nebo Hodinky Hamilton Khaki Aviation X-Wind Automatic Day Date H77765541. Ano, jedná se o poměrně rozdílné stroje, nicméně je to dané tím, že první kus mi padl do oka v prodejně a k druhému mám vztah z pohledu letectví. První mě naprosto zasáhl na první pohled a k druhému jsem se postupně dopracoval, nicméně mám takový pocit, že druhý model je o něco dále než můj vztah k hodinkám a měl bych se spíše k takovému typu dopracovat časem (navíc mám trochu obavu z dlouhodobého hlediska z více pohyblivých mechanických částí tzn. z vyššího rizika poruchy-možná zbytečně?), první typ však působí dosti ,,polně? a k některým oficiálnějším událostem asi tak moc dobře nepůjde. Chtěl bych ty hodinky využít na co nejvíc příležitostí. Na co se tu však ptám...prvně budu velice rád, když vyjádříte svůj názor ohledně preferencí vzhledu. Za druhé budu rád, pokud mi dáte rady a zkušenosti ohledně tohoto pohonu a v neposlední řadě se nebráním radám zkušenějších, kteří by v dané cenové kategorii navrhli třeba jiné, ba i lepší stroje. Děkuji všem za Váš čas!
×
×
  • Vytvořit...