Přejít na obsah

TondaP

Členové
  • Příspěvky

    6
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli TondaP

  • Datum narození 1.7.1980

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

TondaP's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ještě jsem narazil na tyto Hamiltony: https://www.hodinky-koscom.cz/hamilton-h42415541 Máte s nimi někdo zkušenost nebo nějaké tipy a postřehy?
  2. Díky za tip, vypadají moc pěkně. Akorát jsem je našel na jediném českém eshopu a to s dodáním do 4-6 týdnů a já budu předávat dárek na konci listopadu.
  3. Já bych si netroufl kupovat hodinky vysloveně na slepo, ale v rámci určité "lsti" se mi povedlo z obdarovaného postupně dostat preferenci v barvě ciferníku, materiálu a barvě tahu, stylu, jaké by měly být apod. Takže v tomto případě to není vysloveně trefování. Na druhou stranu dar je k takové příležitosti, u které není pevný datum, obdarovaný nebude vědět kdy a kde a pokud by si měl vybrat, ten moment by úplně ztratil tu atmosféru.
  4. Díky za tip, na tyto jsem také koukal, splňují podmínku modrý ciferník i modrý tah. Stejně jako podobný kousek: https://www.helveti.cz/tissot-chemin-des-tourelles-automatic-t0994071604800 Jen jsem si nebyl jistý, jestli už nejsou spíš formální, jak neformální a jestli by byly na denní nošení, když obdarovaný nechodí do práce v obleku, ale ve sportovním oblečení.
  5. Díky moc za postřehy. Kdyby to bylo pro mě, tak bych šel určitě do kovového náramku, ale bohužel obdarovaný kovové nemá rád a preferuje kůži, takže co se týká náramku, není moc prostoru na varianty.
  6. Zdravím, vybírám hodinky jako dárek pro významnou událost pro muže ve věku cca 30 let. Optimálně by se mělo jednat o neformální hodinky pro každodenní nošení s automatickým pohonem, safírovým sklíčkem, nejlépe s modrým ciferníkem a koženým tahem (i zde je modrá barva výhodou). Níže vkládám odkazy 2 favoritů a budu rád za komentáře, doporučení a rady. Pokud by měl někdo i další tipy, budu jen rád. Za pomoc předem děkuju. http://www.zilkahodinky.cz/oris-0173376424035-0752185fc-artix-x155255 https://www.certina.com/cz-cs/watch/ds-action-day-date-powermatic-80/C0324301604100
×
×
  • Vytvořit...