Přejít na obsah

C-3PO

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    PRIM, TAG Heuer, SEIKO, CITIZEN

C-3PO's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. jj..PS2 můžu na jakýkoli způsob. Parexo pouzdro vypadá IMHO lépe pískované nebo lehce matně zbroušené..
  2. Souhlas s Kapo, u nízkých trekovek je GTX zbytečná, stejně ti nateče shora. U vysokých je GTX ok, ale počítej s tím, že vydrží dle zatížení cca 2 roky a pak stejně do boty teče. Za mě jednoznačně Salewa pro nízké i vysoké boty.
  3. @rolas - jo, složité to není, ale zde musím dát za pravdu kolegovi FraKovi, že bude ještě hůř a zatím určitě nenakupovat a čekat. Kluci (Sibiř a Petr11) včera nakoupili Boeing a dnes minus 14%.. Takže @Pepino777, máš teď spoustu času nastudovat, jak to funguje, založit si třeba i DEMO portfolio na Patrii a až se situace uklidní, zainvestovat naostro. A věř mi, je to běh na dlouhou trať a o první zisky brzy přijdeš, než porozumíš tomu, jak akcie fungují..
  4. Ahoj, mrkni na stránky brokerů - Patria, Fio, Lynx, Degiro atd. Někteří z nich dělají i bezplatná školení na toto téma, neb vědí, že se JIM to vyplatí. Good luck!
  5. no a tady stačí jen vyměnit baterku:) https://ostatni.bazos.cz/inzerat/115858512/hodinky-prim.php
  6. Tady se nabízí několik swiss made kousků ze sbírky PO hodináři.. https://aukro.cz/svycarske-hodinky-oris-swiss-made-6962149916 https://aukro.cz/svycarske-hodinky-roamer-swiss-made-6962150469 ..a nenošené..se nedivím..kdo by to nosil:)
  7. patině zdar, co říkáte na Cu upgrade SP2?
  8. Je tady vlákno bronzové a mosazné hodinky, ale měděné SP2 patří asi sem:)..
  9. Už se na to vykašlete..pro hodináře jsou stěžejky za 20 levné a pro zákazníka za 50 drahé..jasně, 20 ani 50 nejsou žádné prachy, ale jde o princip, což? Zvláště, když všichni vědí, za kolik je nákupka...
  10. Aha..je to nadsazka..narazka na celebrity..tak to jo..uz to chapu i ja
  11. Neuvěřitelné vlákno..zatím zřejmě nikomu nedošlo, že NEATYPICKÉ znamená opak atypického...tudíž si kup cokoli typického.. nejlépe nějakou klasiku..pěkné Vánoce ?.i na Slovensku
×
×
  • Vytvořit...