Přejít na obsah

extreeme

Členové
  • Příspěvky

    23
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha

Návštěvy profilu

664 zobrazení profilu

extreeme's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Našiel som, že fitted rubber strapy určené pre Moonswatch presne sedia na Sarb035, tak som jeden objednal. Fakt sedí.
  2. Celkom by ma zaujímalo, ako by to vyzeralo s čiernou gumou, možno by to bolo relatívne OK.
  3. Som v Prahe, ale takéto veci by som sa radšej naučil spraviť sám. Tak po trochu snahy a vytrvalosti sa mi to podarilo klasickým špendlíkom To vyzerá dosť dobre, možno by stačil pinzeta s úzkymi hrotmi.
  4. Pre fanúšikov vesmírnych modelov prichádza novinka, Tales of the Space Age https://www.lego.com/en-us/product/tales-of-the-space-age-21340
  5. Tak prvé Rolex, som opatrný Skúšal som to tým hrotom na opačnom konci Bergeonu a veľmi to nešlo. Ale ok, skúsim nejaký menší šrubovák, možno to len chce trochu viac šikovnosti.
  6. Potreboval by som poradiť, aký nástroj kúpiť na úpravu mikroregulácie na ťahu k OP36. Pripadá mi to ako užšia stěžejka ale klasickým Bergeon 6767S, ktorý mám na remienky, sa tam nedostanem, vidlicový hrot je príliš široký. Možno by to chelo len vymeniť za nejaký menší hrot? Ideálne, aby som som vedel mikroreguláciu posunúť bez nutnosti rozpojiť celý ťah. Prikladám pre istotu fotku, ľavá strana, mám to posunuté úplne na kraj a chcel by som to skúsiť posunúť o jeden stupeň vpravo bez nutnosti navštevy hodinára.
  7. Prvé Rolex, po roku a pol čakania som sa konečne dočkal.
  8. Ja som sa v 3/2022 "zapisoval" na modre OP36 a dnes volali, ze ich maju ... mozno prisiel nejaky modry batch
  9. Snáď, BB 54 vyzerá dosť zaujíamovo, ale lug to lug 46 mm vs 47 mm u BB 58 neznie až ako taký veľký rozdiel (BB 36 má 44 mm), bude to chcieť vyskúšať priamo na ruke.
  10. Pôvodne som síce chcel BB58, ale BB36 skvele sedí na mojej 15.5 cm ruke.
  11. Rýchla a jednoduchá dohoda, rýchle zaslanie, vďaka za obchod.
  12. Vďaka za tipy. Nakoniec som zvolil Pražské Hodinářství, tak snáď to dopadne lepšie.
×
×
  • Vytvořit...