Přejít na obsah

sima1one

Členové_50
  • Příspěvky

    158
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli sima1one

  • Datum narození 22.12.1992

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    pražská Vysočina
  • Fanoušek značky
    Seiko, Citizen

Návštěvy profilu

1 064 zobrazení profilu

sima1one's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Díky všem! Zahučet v nožích? Sakra…. tak já možná vyndám starý švycarák od táty…. Osobně se jít podívat do obchodu mě upřímně nenapadlo. Dobrý nápad. Jinak jsem celý víkend pokukoval po těch Spyderico a zatím favorit tento (možná v černé) https://www.knifestock.cz/spyderco-delica-4-lightweight-blue-flat-ground-c11fpbl-p38877
  2. Ahoj všem, sorry za úplně blby dotaz ale vím, že mi poradíte. Chci si koupit nějaký zavírací nůž. Kapesní. Na jaké značky se mám kouknout? Zatím se mi líbí od značky spyderco. Řekněme cena 1000-3000.
  3. Nabízím jednu láhev od pána mistra Žufánka. Legendy 1918 a jednu láhev Lounge Bohemia, která byla v vyrobená v limitu /221. Případně výměna za nějaké Lego? Preferuji osobní předání v Praze, zvládnu ale i poslat. Cena: legendy 2.900,- bohemia 4.500,-
  4. sima1one

    Seiko SKX 007/009

    já mám na SKX gumu Belhamel skxr1-7, za mě super
  5. Ahoj, včera jsem dostal od dědečka Prim. Nepomohl by mě někdo s identifikaci? Abych o nich alespoň něco věděl. Je k nim krabička a nevyplněny záruční list. Něco jsem si hledal ale nedokážu říct jestli jsem našel správně. Díky všem předem.
  6. První automaty, nic moc značka. Ale design se mě strašně líbí.
  7. Jak rychle jsem to koupil, tak rychle to můžu vrátit.
  8. Ahoj, dnes jsem koupil iPad přítelkyni. 32gb. Kamarád mě odrazuje, že to je zcela nedostatečná kapacita. Tablet nebude spárovaný s dalším jablkem. Takže se nenalouduje tisíce fotek a dat. Bude čistě doma na internet, videa, nějaká hra maximálně. Myslite, že to je opravdu málo? Mate někdo zkušenost s tímto?
  9. ahoj, snad to není proti nějakým pravidlům, mám dotaz na kuchyňské nože, chtěl bych koupit na Vánoce nějaké dva kvalitní nože, jsem zoufalý z těch topounů co máme doma, mám vyhlídnuté tyto: https://dellinger.cz/cs/akcni-nabidka/31-mistrovska-sada-2-nozu-tsuchime-s-magnetickym-drzakem-5051133182403.html Někdo zkušenosti? Případně nějaké doporučení? Dva nože do 5k cca. díky všem!
×
×
  • Vytvořit...