Přejít na obsah

Helvetia History

Členové
  • Příspěvky

    11
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Helvetia

Návštěvy profilu

356 zobrazení profilu

Helvetia History's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Dík. Musí být opatrný, nejsou příliš vodotěsné!
  2. Mnohokrát děkuji. Je tedy v té době v autě nebo na kole?
  3. Ahoj ještě jednou, mohl byste mi prosím říct, co se děje v této scéně z filmu, kde jsou a jaký je důvod dívat se na hodinky? Z obrázku je to trochu obtížné zjistit. Dík. Carl.
  4. Moc děkuji za tento obrázek. Je to poprvé, co jsem viděl hodinky Helvetia na fotografii tohoto období! Dík. Carl.
  5. https://www.helvetiahistory.co.uk/1930s-sports-watches 1935
  6. Díky za informace, velmi pěkné hodinky, mám několik těchto raných vodotěsných hodinek Helvetia. Níže jsem připojil obrázek některých mých. Dík. Carle.
  7. Dobrý den, děkuji za odkaz na můj web. Pěkná časná Helvetia, kterou máte. Zajímalo by mě sériové číslo. Dík. Carl
  8. Ahoj, Ruce a koruna jsou správného typu, ne-li snad originální. Je opravdu škoda, že zadní kryt chybí, protože zbytek hodinek vypadá ve velmi dobrém stavu. Podívejte se zde na moji stránku těchto pilotních hodinek Helvetia. https://www.helvetiahistory.co.uk/1930s-pilots-watches Dík. Carl.
  9. Dobrý den, pokud vás zajímá, mám stránku v těchto stopkách "Stop". https://www.helvetiahistory.co.uk/the-helvetia-stop-chronostop-watch Dík. Carl.
  10. Hi, Wanderer. Very nice Helvetias!I have a site on Helvetias, this is the tracking page of my pilots: https://www.helvetiahistory.co.uk/1930s-pilots-watches As you can see, your smaller watch has a customized FHF movement that was used in the first smaller watches of Helvetia pilots. I wonder some more pictures of this watch and serial number that will help me dating the first of these smaller watches. Here is a post about these FHF movements used by Helvetia: https://www.helvetiahistory.co.uk/post/helvetia-the-depollier-watch-corp Dík. Carl.
  11. Ahoj Vit. Děkujeme za váš dotaz na mém webu. Odpověděl jsem tam, ale myslel jsem, že bych přidal odkaz a nějaké inzeráty pro každého, kdo má zájem o hodinky Helvetia. Hodinky pilota: https://www.helvetiahistory.co.uk/1930s-pilots-watchesHledání sériového čísla: https://www.helvetiahistory.co.uk/serial-numbers Milujte své hodinky! Omlouváme se za překlad Google! Carl
×
×
  • Vytvořit...