Přejít na obsah

martinrehak

Členové
  • Příspěvky

    16
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Casio

Návštěvy profilu

188 zobrazení profilu

martinrehak's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. A není to náhodou čas, kdy se ti naposledy synchronizovaly právě přes BT ? Ten čas by odpovídal . Já tam bohužel žádný záznam nemám.
  2. Já si myslím, že přes BT by se měli nastavovat každý den 4x , jenom pokud to z nějakého důvodu 24h neproběhne, tak se připojí přes rádio.
  3. No já myslím, že to znamená, že se hodinky nastaví podle rádia, pokud více jak den nebyli propojené k telefonu. A to mě normálně funguje.
  4. Když mám app otevřenou, připojí se vždycky, nevím čím to je. Nezkoušel jsi na hodinkách vypozorovat, jestli na nich v ty časy začne blikat za ikona BT, tzn že se chtějí spárovat?
  5. Tak BT zapnuté,aplikace všechna povolení,ale synchronizace neproběhla. Nevím proč, ale je mi to jedno, používám seřízení přes rádio.
  6. Ponastavoval jsem to a večer uvidím, jestli ta synchronizace přes BT proběhla.
  7. No upřímně viděl jsem nějaké podobné laborování na YouTube a někdo někde zmiňoval, aby si nějak u hodinek nepřenastavil nějaké frekvence, takže já se do těchto neoficiálních návodů raději pouštět nebudu. Doma mám ještě další rádiem řízené hodiny, takže to porovnávám mezi sebou.
  8. Mám GW B5600 2ER ,ty by měli mít BT i rádio.
  9. Ještě se i já zeptám,hodinky už přes BT nesynchronizuji, ale jak poznám že to udělali přes rádio? Někdy ráno vidím na hodinkách značku RCVD, znamená to, že synchro proběhla a značka se ukazuje jen v případě úspěšné synchronizace?
  10. Ok, díky za odpověď, upřesnění. Můj tel. neumí vypnout viditelnost BT, takže se mi ho nechce nechávat neustále zapnuté, ale nevadí.
  11. Zdravím, může mi někdo vysvětlit jak funguje tahle app ? Chápu, že by měla čtyřikrát denně aktualizovat čas, ale za jakých podmínek? Má v povoleních, že může zapínat a vypínat BT, znamená to, že si ho v daný čas zapne sama, nebo musí být zapnutý pořád? A na hodinkách se taky zapne v určitý čas samo, aby se synchronizovaly ?
  12. Už jsem objednal ty modré 5600, tak uvidíme, jak moc mi bude inverzní displej vadit. Každopádně všem díky za rady.
  13. Tak nakonec asi sáhnu po modrých B5600, vypadá to, že mají vše co vyžaduji, solár i rádio.
  14. No po výbavě nic moc neočekávám, nejsem nijak zvlášť aktivní člověk, jde mi spíš o design, aby se mi líbily. Jsem chtěl ty GBD 800, ale pak jsem viděl na jednom eshopu ty Mudmany jenom o asi 1200,- dražší, tak jsem začal přemýšlet, jestli se to za těch pár korun nevyplatí.
×
×
  • Vytvořit...