Přejít na obsah

jancus

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

jancus's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. jancus

    EXPLORER 114270

    Krása! Jediné, co bych jim vytknul je absence datumovky, ale to uz je jen takova moje obsese. Jinka dokonalé.
  2. Jj, tomu se rika erekce vedomi. Jen ta silena klavesnice me stve. Kdyz koukam na to co jsem stvoril, tak se mirne rumelkuju.
  3. Pokud se mohu vmisit do debaty pak bych rad rekl, ze si nemyslim, ze by Rolexky nosili zrovna studenti na zapadne od nas. Jako letusak mam moznost videt kdo co ma a nosi. Vsiml jsem si, ze nejvice Rolexek, a to konkretne Submarineru, je videt na letech do Italie. Nevim, jestli jsou to zrovna vedouci posty, ale asi bych je na toto netipoval. Hodne Rolexek / stejneho typu/ je take videt na letech do Spanelska. Italove ale rozhodne vedou. Pokud se tyce americkeho pristupu, je trosku jiny. Pracoval jsem v USA pomerne dlouhou dobu jako kuchar a barman. Jeden z mych znamych z baru pracoval jako sef hasicu a sve Submarinery dostal svatebnim darem od tchana. On sam, jak mi rikal, by si je ze sveho platu dovolit nemohl. Me osobne se Rolexy libi, ale vzhledem ke svym prijmum si je dovolit nemuzu.
  4. jancus

    Rolex ICE GMT

    Jen aby to nebyl fejk.
  5. Moc velka krasa to je! Jezisek je fajn chlap! Gratuluju!
  6. Pratele, rika se, ze v nejlepsim se ma prestat. Muze mi nekdo ale vysvetlit, proc jsem odesel pred nejlepsim???
  7. jancus

    Breitling SEAWOLF

    Dnes jsem je videl na letisti v prodejne a maji je ve sleve. Z ceny 2336 Eur slevuji 25%, coz je 1752,-Eur Avenger Seawolf Chrono Titan jsou za 2650,- Eur a opet sleva 25%, coz je 1987,50 Eur Jedna se ale o predchazejici model.
×
×
  • Vytvořit...