Přejít na obsah

rubus32

Členové_50
  • Příspěvky

    348
  • Registrace

  • Přítomen

7 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Doudlebia
  • Fanoušek značky
    Nomos, Seiko, Leica

Návštěvy profilu

7 284 zobrazení profilu

rubus32's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Parker zelený 650 kč, černý 1000,- kč, číny po 250 kč.
  2. Cross Verve 4000,- kč, Sailor 2100,- kč, Waterman 1900,- Kč
  3. Takže luxusní Pilot a prémiový KenPen zadané... Ostatní pera stále k dispozici.
  4. Úprava prodejních cen: Cross Verve 4500,- kč, Pilot 2700 kč, Sailor 2300,- kč a Waterman 2000,- kč
  5. Parkery bych typoval spíš na M, stará čína Panda M, ostatní na pomezí F-M (silnější F, tenčí M). Moc jsem s tim nepsal, spíš skoro vůbec. Všechny číny sleva na 300,- kč. Parkery slevovat zatím nebudu.
  6. Lahvovoě zelený Parker, detail hrotu ve dvojici se stříbrným Parkerem. Cena 800 kč (má i píst). Ceny starých čínských per snižuji na 300,- Kč.
  7. Omlouvám se, ještě mi jedna čína stará utekla, dtto jako nahoře.
  8. ...no a ještě tu mám staré Piloty model Birdie, spíš na vitrínku než na psaní (byly dlouho používané, zadrhávají), nicméně kdyby měl někdo pro model jako takový opravdu velkou sběratelskou slabost, tak můžu přidat i mikrotužku a propisku (ještě používám). Jsou to miniaturní tenká pera. Cenu nabídněte (záleží na sestavě). Inkousty - jen vážnému zájemci, japonské jsou tak 3/4 až 4/5 plné, Pelikán je skoro plný (asi 3x použitý). Cena dohodou, protože byly velmi drahé i s dopravou, ale jsou načaté, takže si je klidně dopíšu, jsou velmi kvalitní a mám je čím vypisovat...
  9. Jelikož spotřebuju jedno pero za ca 3 roky, rozhodl jsem se pustit pár exkluzivnějších kousků ze sbírky. Pokud je cena ustřelená ať už nahoru nebo dolů , omlouvám se a napište mi, napravím to. Už ca 10 let to aktivně nesleduju, zůstal jsem v nižší lize. Cross "doutník" - toto pero bylo objevem designu někdy po roce 2000, ve stříbrné variantě snad i spočinulo v NewYorském MMA (muzeu moderního umění), nebyl jsem tam, nevím. Tento konkrétní kus má hnědofialovou luxusní povrchovou úpravu, jde skutečně o zajímavě tvarované pero. Proto cena začíná na 5000 kč, a postupně budu snižovat, pokud se neprodá. Konvertor tam myslím není, ale několik bombiček s hnědým inkoustem na podpisy ano. Waterman - velmi pěkné a líbivé pero, konvertor není, ale bombičky jsou zcela standardní. Cena 2200 kč. Pilot - své doby jedno z nejluxusnějších per, s hrotem deklarovaným z bílého zlata (viz značení). Mám na výběr i konvertory. Cena 3000 kč. Sailor - dtto jako předchozí, luxusní pero v etuji, bombičky a snad i konvertor, cena 2500 kč. K prvnímu peru, které se prodá, přidám zdarma roller.
  10. A dále staré čínské plničky ca 70. léta podle vzoru starých Parkerů z 50. let (cena po 400 kč) a jedna novější napodobenina (300 kč). Konvertory resp. pumpičky tam jsou. U toho White něco je původní i ta krabička.
  11. Jelikož jsem si už zvykl na japonská pera, pustím několik docela kvalitních Parkerů. Akorát prosba, jestli jsou ceny mimo realitu, směrem nahoru nebo dolu tak se omlouvám a dejte mi vědět, už 10 let píšu inkoustem z hálek a tyhle vody jsem opustil. Konvertory tam jsou. Lahvově zelený 800,- kč, černý třeba 1200 kč (k prvnímu prodanému pár bombiček). Teď koukám že nemám fotku zeleného, tak ještě nafotím a doplním, je to starší Vector, lahvově zelený se zlatými doplňky.
  12. Prodám opravdu velkou brašnu, umělá kůže, vnitřní rozměry 40 x 30 cm, vnitřní polstrování. Zašlu přes zásilkovnu, cena 1350 kč.
  13. Před časem tu psal někdo cosi o Parflexu. Mohu mít také dotaz na ročky? Kamoška se stěhovala (hodiny šly) a pak je nějak dotáhla a jít přestaly, resp. nejdou natáhnout, nechce je strhnout. Věděl by někdo poradit, resp. spolehlivého mechanického hodináře v okolí Teplic? Děkuju.
  14. Mohu jen potvrdit vše výše napsané, potřeboval jsem něco staršího a ač nehodinkového, Marek nabídl, poslal a měl důvěru, kterou jsem mu rád opětoval, takže prima komunikace, a ještě jednou díky. Zdravím, Tomáš
×
×
  • Vytvořit...