Přejít na obsah

JHonza

Členové_50
  • Příspěvky

    1 287
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    pod kopcem

Návštěvy profilu

9 309 zobrazení profilu

JHonza's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. V anketě mi chybí možnost "bejvávalo". Dával jsem, dotáhl jsem to na 50 plných a pak mě vyřadili ze zdravotních důvodů.
  2. Ten pilot od Eurowings měl od psychiatrů dobrozdání, že by neměl lítat a decetně to utajil. Bohužel v rajchu bylo lékařské tajemství jednoho cvoka víc než bezpečnost 150 lidí v letadle. Viz příslušný díl Vyšetřování leteckých neštěstí.
  3. Já mám Premium účet u ČSOB - stačí protočit 50 tis. měsíčně. Žádné poplatky, kreditka World Elite - cestovní pojištění, 4x do roka salónek na letišti, pojištění elektroniky a další výhody. A pro platby v infekčním prostředí Revolut - předplacenka, která se krmí z hlavního účtu jako platba kartou, má konverze do všech možných měn převážně ve velmi dobrých kurzech a navíc jednorázové debetní karty - bezvadná věc pro pochybné platby.
  4. Od začátku dubna už asi nafurt ...
  5. U mě to byla láska na první pohled. Aprávě i proto, že jsou jednoduché, nenápadné a přitom dokonalé. Btw po jednom dni +1 s.
  6. Nedá mi to, musím se pochlubit novým přírůstkem.
  7. No, já už jsem několikrát STARÉ hodinky typu PRIMky apod. úspěšně odmagnetoval trafopájkou: udělat si trochu větší smyčku, pájku zapnout, strojek (nejlépe samotný) pomalu protáhnout vnitřkem smyčky a pájku vypnout až tehdy, když je strojek co nejdál. U hodinek, které nemají anitimagnetický vlásek je krásně vidět, jak se při průchodu smyčkou "postaví do pozoru". Důležité je trafopájku vypnout až tehdy, když jsou hodinky dostatečně daleko, jinak může kliks při vypnutí vlásek znovu zmagnetovat.
  8. Tak aby to bylo trochu vyvážené: Zdá se, že do tohoto vlákna přispívají hlavně ti, kteří mají nějaký problém, já bych se naopak rád prezentoval jako spokojený zákazník. Delší dobu jsem se chystal na Zličín kvůli servisu Fortisek, až jsem najednou zjistil, že se přestěhovali a mám je v Libni takřka u nosu. Takže jsem svoje Fortis PP donesl na celkový servis a odnesl si je v celkem krátké době (necelé 3 týdny) a za velmi příčetnou cenu. Po nějaké době jsem je ještě dodal na doregulování (zdarma). A pak jsem ještě přišel s netradičním přáním - z mých zánovních SEIKO odstranit kyklopa, který mě neskutečně štval. Opět provedeno perfektně a vcelku rychle. Takže já chválím.
  9. No, Al Capone dojel na daňové úniky. Na druhou stranu mi nějaké drobné rošťárny prošly (i tam), takže to HOLT beru sportovně.
  10. Městský úřad Čáslav: ... k uhrazení určené částky ve výši 400 Kč (Čtyřistakorunčeských) podle § 125h odst. 2 zákona o silničním provozu... Automatizovaným technickým prostředkem typu Unicam VELOCITY3 používaným bez obsluhy při dohledu na bezpečnost provozu na pozemních komunikacích mu byla naměřena rychlost: Parametry přestupku: Rychlost naměřená: 54 km·h-1 Rychlost po odečtu maximální přípustné odchylky měřícího zařízení 51 km·h-1 Rychlost nejvyšší dovolená 50 km·h-1 To potěší, ne?
  11. Myslím žhavou současnost. Chápu, že Prosecká generálku potřebovala jako sůl, ale systematicky postupně likvidovat všechny objízdné trasy, to už chce náturu. A to, jak dole na Prosecké už čtvrtým rokem "zkapacitňují" kanalizaci na cca 100 m, to je taky myslím světový unikát. Prostě libeňáci už toho mají myslím až po krk.
×
×
  • Vytvořit...