Přejít na obsah

JHonza

Členové_50
  • Příspěvky

    1 290
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    pod kopcem

Návštěvy profilu

9 318 zobrazení profilu

JHonza's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Je to sice výš, ale co třeba Tudor? ... Rangery nebo se tu teď nedávno povalovaly v inzerci North Flagy.
  2. A k předváděcím akcím vůbec: byly doby, kdy nám ve schránce přistála málem každý týden jedna pozvánka. Takže pokud to bylo na dojití, šli jsme se podívat (většinou jsme tam byli s manželkou tehdy jako cca čtyřicátníci nejmladší), vyslechli něco plků o hrncích/dekách/zázračných přístrojích, zkonzumovali večeři různé kvality, dostali nějaký obvykle nesmyslný "dárek" a šli po svých. Obvykle přitom má drahá polovice jevila o zboží zájem, měla nějaké naivní dotazy (vypadala přitom velice přesvědčivě) a zmrda tím navnadila - myslel si, že nás má na lopatě a řádně nás oškube. O to pak byl otrávenější, když nahlédl svůj omyl. Při přístí akci jsme si pak dávali pozor, jestli už jsme u přslušného výtečníka nebyli. Bohužel při každé takové akci byla celá řada důvěřivců, kteří kupovali, podepisovali a pak patrně litovali.
  3. Rainbow ... Je to už asi 20 let, kdy k nám rainbow panáček dorazil poslán kamarádkou. Je vcelku příčetná, takže to samozřejmě nekoupila a předem nás varovala. Ti sráči se totiž odmítali hnout z baráku, dokud jim člověk nedal kontakt na další oběť. I přišel panáček s kravatkou, vynesl k nám do druhého poschodí na několikrát hromadu krámů a předvedl svou show. Bohuže nám přitom poničil koberec v obýváku, protože jak pořád intenzívně čistil jedno místo, udělal na starším koberci světlejší flek. No a když skončil své představení a neuspěl, začal se chytat za hlavu a vykřikovat "Co jsem udělal špatně ?!?!" A než odtáhl, vymámil z nás kontakt na další oběť. A pointa příběhu: když jsem dotyčnému Pepovi volal, co ho čeká, vesele se do telefonu usmál a pravil, že už jej dávno mají ...
  4. V anketě mi chybí možnost "bejvávalo". Dával jsem, dotáhl jsem to na 50 plných a pak mě vyřadili ze zdravotních důvodů.
  5. Ten pilot od Eurowings měl od psychiatrů dobrozdání, že by neměl lítat a decetně to utajil. Bohužel v rajchu bylo lékařské tajemství jednoho cvoka víc než bezpečnost 150 lidí v letadle. Viz příslušný díl Vyšetřování leteckých neštěstí.
  6. Já mám Premium účet u ČSOB - stačí protočit 50 tis. měsíčně. Žádné poplatky, kreditka World Elite - cestovní pojištění, 4x do roka salónek na letišti, pojištění elektroniky a další výhody. A pro platby v infekčním prostředí Revolut - předplacenka, která se krmí z hlavního účtu jako platba kartou, má konverze do všech možných měn převážně ve velmi dobrých kurzech a navíc jednorázové debetní karty - bezvadná věc pro pochybné platby.
  7. Od začátku dubna už asi nafurt ...
  8. U mě to byla láska na první pohled. Aprávě i proto, že jsou jednoduché, nenápadné a přitom dokonalé. Btw po jednom dni +1 s.
  9. Nedá mi to, musím se pochlubit novým přírůstkem.
  10. No, já už jsem několikrát STARÉ hodinky typu PRIMky apod. úspěšně odmagnetoval trafopájkou: udělat si trochu větší smyčku, pájku zapnout, strojek (nejlépe samotný) pomalu protáhnout vnitřkem smyčky a pájku vypnout až tehdy, když je strojek co nejdál. U hodinek, které nemají anitimagnetický vlásek je krásně vidět, jak se při průchodu smyčkou "postaví do pozoru". Důležité je trafopájku vypnout až tehdy, když jsou hodinky dostatečně daleko, jinak může kliks při vypnutí vlásek znovu zmagnetovat.
  11. Tak aby to bylo trochu vyvážené: Zdá se, že do tohoto vlákna přispívají hlavně ti, kteří mají nějaký problém, já bych se naopak rád prezentoval jako spokojený zákazník. Delší dobu jsem se chystal na Zličín kvůli servisu Fortisek, až jsem najednou zjistil, že se přestěhovali a mám je v Libni takřka u nosu. Takže jsem svoje Fortis PP donesl na celkový servis a odnesl si je v celkem krátké době (necelé 3 týdny) a za velmi příčetnou cenu. Po nějaké době jsem je ještě dodal na doregulování (zdarma). A pak jsem ještě přišel s netradičním přáním - z mých zánovních SEIKO odstranit kyklopa, který mě neskutečně štval. Opět provedeno perfektně a vcelku rychle. Takže já chválím.
×
×
  • Vytvořit...