Přejít na obsah

Vojtěch Marek

Členové_50
  • Příspěvky

    61
  • Registrace

  • Přítomen

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.vojtam.net
  • ICQ
    0
  • Jabber
    vojtech.marek@jabber.cz

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Certina, Garmin záleží na náladě.

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Vojtěch Marek's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Takže 2035 stojí za to? První díl byl fakt super a bylo mi líto že druhý moc nenavazuje... třetí to prý docela uzavírá.
  2. Ty poslední už mají webové rozhraní - sice je takové spartánské ale většinou to konfiguruju přes průvodce který tam je a pokud chceš nějakou extra konfiguraci, tak je to v pohhodě.
  3. Ono hrozně záleží na tom co je uvnitř mám doma starý RB 451 B/G/N a pohoda, pak jsem si koupil nového Mikrotika 951 hAC a sice mi noťas ukazuje v liště 130Mbit/s ale stabilita je hrozná - zkoušel jsem auto i nastavit ob kanál od těch používaných okolo ale nic, buď špatný kus nebo pěkdo měl zrovna zaplou mikrovlnku
  4. Ahoj, máte někdo verzi optic ? Prý je ten senzor trochu vystouplý a může to vadit? Nemůžete mi někdo kouknout o kolik to asi je? Díky V.
  5. Ahoj, plánuju si k narozeninám udělat radost a koupit si taky Garminy 3ky ... ale nevím jakou verzi.. přemýšlím mezi Performer / Saphiere Performer a Saphire Optic Performer (vzhledek k cenovému rozdílu 500 mezi dvoumi posledními). Jako tu optiku bych asi občas využil ale jinak je to jenom machrovina.. tak nevím místo super skla bych tam možná nalepil i folii. Mezi prvním a posledním je cca 5000,-. rozdíl ale zase budu je mít hodně na dlouho jako hlavní hodinky. Hodilo se Vám někdy už to safírové sklo (kolega ty normální celkem podrápal - ač jsem si myslel že je to nemožné) Díky.
  6. Hele vím jám, že budu za kreténa, ale jeslti máš rovnou plochu nepřemýšlel jsi o manuální vřetenové sekačce ? Já jí taky moc chtěl, ale nakonec jsem koupil starší s benz. motorem na aukru jako hračku, takže nevím jak moc je to velká dřina, ale pokud máš 300m tak bych se toho nebál.
  7. Napadlo mě to, že by tam jednou konečně nebylo jenom pár rádoby vtipů, takže letos na vánoce to asi zkusím, dám pak vedět které uspěly...
  8. Žádnej strach chlapci levotu neplánuji... na to moc nejsem... PS: ale tvůj vzkaz našemu "joke manažerovi" vyřídím - ono je to spíš kdo co pošle - a taky podle toho to vypadá.
  9. Ta poslední vypadá super - asi objednávám - Oprava objednal jsem tu první má lepší rozložení.
  10. Hele nedávno jsme přes Krumlov jeli a zastavili jsme skoro hned po vjezdu do Krumlova (směrem z Lipna) u hlavní po pravé straně je to u velkého parkoviště a vlastně zadního vchodu do města. Dali jsme si po většinou Burger a kolega smažák ale bylo to docela dobrý. Jo a mají tam višňovýho Bernarda Ale je to spíš taková nouzovka žádné hogo fogo...
  11. Někde jsem četl že 1x XX je spíše na "závodní" kola a že kvůlu rozsahu řetězu rychle odchází jak on samý tak i pastorky, ale neívm to je jenom z doslechu.
  12. Jo to bude on, myslím že se jmenuje Čech, ale koukám že ho v komentářích občas docela "kamenují".
  13. Ano přiznávám že mám doma pár hodinek (tady koupených) co se jich chci zbavit... a těch 50 příspěvků scháním, ale tak nutně to zase nepotřebuju (a kdyžtak se koukni na datum registrace). Ty vtipy jsou z firemního plátku co vydáváme jednou za rok, některé mi tak strašné nepřišli a smazal bych je ale už to nejde.
  14. Ještě teda musím připsat, že mám dost rád takové to vyprávění o technice (auta, letadla) a teď mám teď vypůjčené "Droga zvaná letadla" - vypráví mechanik z Ruzyňského Letiště a je to fajn čtení.
  15. Pan Mercedes jsem četl a bylo to opravdu super čtení... (krom první kapitoly) Právo nálezce neznám, ale seženu si.
×
×
  • Vytvořit...