Přejít na obsah

azeppelin

Členové_50
  • Příspěvky

    3 516
  • Registrace

O uživateli azeppelin

  • Datum narození 18.9.1928

Profile Information

  • Pohlaví
    Žena
  • Bydlí
    *pseudologia phantastica
  • Fanoušek značky
    IMMORTALITY

Návštěvy profilu

8 707 zobrazení profilu

azeppelin's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Jasně, borci ledoborci, v městě je řád a může dál probíhat konstruktivní debata o hokeji.
  2. "Trochu promazáno" a minimálně Vojta celej smazanej. Co tady se v poslední době děje ...
  3. Zkrátka se mění priority. Současní mladí produktivní většinou nechtějí trávit život prací. Hodně jich to má hozeno tak, aby přesně vyšli a zbytek času mají pro "sebe". Na rovinu na pohovoru řeknou, že celý úvazek ani nechtějí. Jsou schopni přijít s nulovou představou o náplni práce, nepřečtou ani firemní web. V první větě se klidně zeptají, zda-li musí moc do práce chodit, že by to mohli dělat z domu. Přibližně jeden z deseti působí trochu schopně, aby po půl roce odpadl se slovy "moc práce za málo peněz". Vlastně je i chápu.
  4. Spolužák si zvolil maturitní téma písemné práce "Dívka mých snů", kdy výsledný produkt sestával z vět typu "má vlasy jako zlaté klasy a oči jako venuše". Prolezl za čtverec. Zlatá elektroauta.
  5. Pár frajerů má vevnitř všité hřebínkové spony, nebo náplet. Hodně velcí frajeři mají čepičku z přilnavé látky. Valné většině židů stačí mastná hlava.
  6. To mohla bejt větší sranda... kilometr z kopce až do řeky.
  7. Model 383 se mi líbí, po dlouhé době hodinky, nad kterými bych i uvažoval. Rozrušuje mne použití tolika různých fontů - luneta jeden, chapter a datumka druhý, GMT třetí + atomatic... s jinou úpravou a logo vlastně čtvrtý.
  8. Jako jistě, každý máme právo na názor. Nicméně speciálně Sekora implementoval do svých příběhů socialistické smýšlení a zcela vědomě dětem předkládá komunistickou ideologii formou kreslených příběhů. O jeho osobních postojích se nemusíme vůbec bavit, víme jak např. dopadli jeho židovští mecenáši. Byl kádr a vedoucí pracovník Státního nakladatelství dětské knihy, které mělo ideologizaci v popisu práce. Viz i jeho Americký brouk... "Vypořádali jsme se s Horákovou, Peclem a společníky, vypořádáme se i s mandelinkou bramborovou – americkým broukem!“ To už se můžeme rovnou bavit o Nosovovi a dalších. Ale kontra tzv. současné propagandě, kdy tu kolega komiks o náplni práce prezidenta srovnal právě s propagandou 50. let, to argumentačně nemá logiku.
  9. Takže ty si nenaivně myslíš, že jedním z prvních strategických rozhodnutí nového prezidenta byla návštěva Slovenska a ideologická doktrinace dětí prostřednictvím Mateřídoušky. Tak to pak OK. Sestimsmiř, minimálně dalších pět let bude nejspíše Pavel prezidentem. Když se objeví na známce, tak to nebude pokus o ideologické vymývání mozků, on je ten chlap prostě prezident. Výhrady mít můžeš, ale k tomu aby byl lepším prezidentem, než jakého jsme posledních pár let měli, je laťka nasazena proklatě nízko. Stačí, když se bude usmívat a nenablije do korunovačních klenotů.
  10. Vždyť v tom komiksu není žádná agitka, koho mají děti volit apod. Je to jen přiblížení práce prezidenta v kontextu aktuálního celospolečenského tématu.
  11. Showtime zatím splňuje co jsem od toho čekal. Spousta tv vykopávek s dabingem + pár novinek. Yellowstonem ně naštvali, anžto dabing končí u druhé série. Ale např Disney lituju, že jsem jim naletěl na sliby. Mraky Marvel volovin a nejsou schopni dát ani Akta X s dabingem. Celý Disney je prakticky jen o Mandalorianovi, kterého tam začali dávkovat po dílech + Obi-Wan a Andor. To je první adept na zrušení. Ps: Showtime nemůžu beztrestně zrušit, jelikož tam je Tlapková patrola
  12. Bandera kradl i krmítka. Od spasitele českého národa Žižky, bychom se přes fašistu Banderu, mohli přesunout třeba k Radolu Gajdovi. Pro hospodské historiky mám připravenu celou řadu podnětných témat. A co myslíte, byl T.G.M. synem Františka Josefa?
×
×
  • Vytvořit...