Přejít na obsah

PPetr

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

1 sledující

O uživateli PPetr

  • Datum narození 24.11.1973

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.webcams.cz
  • ICQ
    105199517
  • Jabber
    petr.patocka@gmail.com

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Liberec

PPetr's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Oris Maldives Limited Edition. Tak dlouho se chodí se džbánem pro pivo, až musej bejt na ruce hodinky.
  2. Otázka je jestli je ta barva těch proužků u těch TH Monaco stejná jako u CAW2113.FC6250. Vypadá jako jinej odstín, ale pokud bude stejné provedení... mě přišla divně vyplajchovaná. A to mám zrovna Monaca v hodně úzkém výběru co bych chtěl na ruku.
  3. PPetr

    Nomos World Time Watches

    To jsou hodinky, kvůli kterým snad začnu do práce chodit v obleku.
  4. Stačí juknout v Interšpáru, vysí tam teď na každejch dveřích. Pokud si to dobře pamatuju, tak to spíš byla nějaká Seika. Ale musel bych znova běžet pro salám a to se mi teď večer nechce.
  5. Ta firma jsem asi já. Mám k dispozici vláknový laser (umí gravírovat kov, neumí sklo) a podklady optimálně ve vektorech. Pokud bude třeba umí to i takové blbinky jako číslovanou řadu a klidně i jméno u věnování (taháno z textového souboru). Cena gravírování hodinek baj voko do 20Kč za kus. Pokud jich bude víc než řekněme 20 kusů tak i méně.
  6. Chtěl bych se už asi spíš jen nechat ujistit, že jsem nic nepřehlédl. Zadání znělo: hodinky nejlépe "quartz", stopky, černá nebo decentní červená, sportovnější, datumka, pokud možno menší, bez čísel. Nakonec to vypadá na http://www.hibernia.cz/certina/sport-colle...1.217.16.056.00 Koukal jsem i na jakési Festiny, ale nějak to nebylo ono. Prošel jsem kde co, ale nic lepšího jsem zatím nenašel. Nějaký nápad? (není nutný i tyto budou dobré, ale spíš jestli jsem něco extrémně nepřehlédl) Děkuji moc za náměty.
  7. PPetr

    newbie

    Krásných více než deset let, jsem si myslel, že se obejdu úplně bez hodinek. Byla to krásná léta, ale jsou fuč. Sice jsem občas po něčem pošilhával, ale vždyť zjistit čas bylo tak snadné. Jednoho dne jsem nevydržel a pořídil si quartzovky TeNo (choděj, nejsou špatný, dokonce jsou i celkem slušný a neokoukaný), ale tím se to asi provalilo. Teď pošilhávám po něčem co jsou uvnitř víc hodinky než elektromotor. Začínám pomalu zjišťovat, že Bauhaus je to po čem prahne srdce moje. Tedy něco jako Stowa, Nomos, D. Dornblueth & Sohn a podobné. No co vám budu vykládat. Jsem v tom až po uši. Tak mi držte palce. Alespoň vím, že v tom nejsem sám :-)
×
×
  • Vytvořit...