Přejít na obsah

iceboss

Členové
  • Příspěvky

    7
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli iceboss

  • Datum narození 11.11.1983

Contact Methods

  • Website URL
    http://ventum.net
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Brno

iceboss's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zajimave, aukro cca 6000, na ebayi mluvi o nejakych 1K USD za kus v dobrem stavu.
  2. Ahoj, mam uplne ty stejny, udajne po sestrelenym pilotovi (manzel dedovy sestry)... Ne ze bych je planoval prodavat, ale zajimalo by me, jako tak muzou mit cenu... Na netu jsem nasel jenom tohle. http://www.worthpoint.com/worthopedia/vintage-military-pilot-lanco-wwii-ww2-251583306
  3. Ahoj, moje mamka ma hodinky Tissot Oval-T. http://www.tissot.ch/?mod_collections/acti...id_T47_1_385_51 Kupovany jsou asi tak pred 4-5 lety. Pred pul rokem se vybila baterie a tak ji v "autorizovaném servisu" Hanák vyměnili, za 150 Kč otestovali vodotěsnost, protoze pry by bylo dobre to udelat (no tahacka penez). Vysledek byl samozrejme OK. Nova, udajne uplne stejna baterka vydrzela presne pul roku a chcipla. Vzhledem k rocni zaruce to sla mamka reklamovat. Hodinky rozdelali, pry je zmerili a udajne strojek odebira vic, a proto se to tak brzo vybilo. Reklamace tedy neuznana, ale navrhli ji, ze by hodinky potrebovaly vycistit strojek aby se to spravilo - coz pry stoji 900 Kc (dalsi tahacka penez). Je to mozny? Ze jednou otevreny hodinky potrebuji vycisit strojek? Mamka se k nim chova slusne, ruce si v nich sice umyva (ale dava pozor, aby na ne netekla voda), ale nekoupe se s nima atp. Mam podivny pocit, ze mi tam ukrutne kecaji... Mate, znate nekdo nejaky slusny servis, idealne v Brne nebo pobliz Brna? Diky Míra
  4. Nebo si udelam vylet zlutaskem do Augsburgu :-D. Kazdopadne moc diky, asi jsem se zamiloval
  5. Vypadaji zajimave, uz jsem na ne na chronoshopu taky koukal (dobra adresa), ale musel bych dat pryc ten kozeny reminek... taky ma jedny Archimedy kamos... :-D. Ty Steinharty se mi libi o fous vic, vypadaji malinko moderneji. BTW, daji se ty hodinky techto znacek nekde prohlidnout??? Rad bych si je pred nakupem "osahal" osobne. Precejen 20 tacu pro me neni uplne malo penez.
  6. NO! Ty vypadaji moc pekne, dokonce je delaji i s kovovym reminkem... Jo a ten automaticky natah bych taky chtel :-). Kde se da tahle znacka pripadne servisovat???
  7. Ahoj, hodlám pořídit nějaké pěkné nové hodinky, protože vytahovat kapesní omegy je sice stylový, ale ne moc praktický. Protože v obchodech mají pořád ty stejný značky (těch několik málo), obracím se sem, jestli se najde něco zajímavého. Hodinky by měly vypadat zhruba následovně: Ocelové (titanové, prostě šedé, stříbrné)Černý ciferník, nějaký druh podsvícení nebo svítících ručičekChronografy - líbí se mi ty oddělený ciferníčkyRád bych, aby to byly automaty, nevyznám se ale v těch strojcích, co je dobré a co neDocela by se mi hodila vodotěsnost aspoň 50m, aby se v tom člověk nebál projít v dešti a ležet na pláži u moře, plavat s nima nehodlámVelikost - nevím přímo průměr, ale ruce mám celkem velký, takže spíš větší středKovový pásek, kožený mi rozežere potPreferuji spíš klasičtější vzhled (ne dědkovský), na gumové pásky a "sportovní" look si nepotrpímSklíčko by mělo být odolné, rozhodně by nemělo z hodinek vystupovat (vypouklé, vysazené ven), u mě nepřežije.Na nákup na e-bayi nemám nervy, nemám dobré zkušenosti. V zásadě by měly vypadat takhle, možná o malý fousek větší: Jenže tak o 10K levnější a mají WR jen 30m. Zároveň bych si rád nechal doporučit obchod (klidně i v Rakousku nebo tak), kde by se daly koupit - zajel bych si pro ně, případně i servis, kde by se daly v případě potřeby servisovat.
×
×
  • Vytvořit...