Přejít na obsah

MKR

Členové_50
  • Příspěvky

    375
  • Registrace

  • Přítomen

3 sledující

Contact Methods

  • Website URL
    http://Instagram.com/greymanwatchgame
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Okolí Brna
  • Fanoušek značky
    Dogs & Guns & Watches

Návštěvy profilu

4 540 zobrazení profilu

MKR's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Naprosto bezproblémové, ve stavu naprosto odpovídajícímu popisu, zabalené tak, že jsem skoro nadával, než jsem se tím prokousal :-). Děkuji za obchod a jednoznačně doporučuji.
  2. Anela: moc pěkný, u nás je to letos nějaké slabé. Paradoxně nejvíc plodí a valí fíkovník a co je venku. A rybízu a jahod byl takovej mrak, že je spousta marmelády. Ve skleníku tento rok nic moc. Super odrůdy všeho možného má chlapík na permasemínka.cz, nejsou to hybridy F1, můžeš si schovávat semínka na příští roky. Černý by mohly být nějaký Black cherry.
  3. Za mne tedy naprosto v pořádku, rychlá komunikace, stav dle popisu, možná bych řekl i lepší. Děkuji za obchod.
  4. Tak tady samozřejmě není o čem, setkání po letech, vše naprosto v pohodě. A rychlost s jakou jsme to teď zrealizovali byla fakt kosmická. Díky za obchod, tak zase příště...
  5. Samozřejmě vše v naprostém pořádku, děkuji za obchod.
  6. Vše naprosto v pořádku, děkuji.
  7. Já na ten dokup dole neměl koule, jsem blbej, mel jsem pocit, ze v tom mam nasypano ?az dost? uz. Ale po bitvě je každy generál. Navíc jsem se pred nějakou dobou narovinu uz vykašlal na nějaký studium, sledování skupin, TA, atd. Uz to mam jak ?pane 1000 na kuličku?. Jediný v co doufam, je opětovný opakování historie a parabolický bullrun a osobne hlavne potrebuju altseason, protoze jsem pri hraní si na tradera uvízl v altech jak se to začalo srat...Takze osobne uz je mi to tak nejak jedno.
  8. Wiz: ty tam vidíš pod 3? Nestraš. Ja uz doufal v dalsi fomo, moon, lambo
  9. Takovej šrumec poslední dny a tady ticho? :-) Ale teda bohužel pro mne, dokud se nepřipojí alty, tak stejně houby....
  10. Vše na 1*. Děkuji za obchod.
  11. To teda, abych měl ve svých letech husí kůži snad 40minut v tahu, to jsem ještě nezažil...
  12. Chodím sem jen nárazově, vždy jen tak 2 až 3 strany dozadu, tak sorry, jestli to tady už bylo nedávno, ale teď se mi fakt líbilo tohle: https://www.csfd.cz/film/575731-yellowstone/prehled/. Taková novodobá westernová Sons of Anarchy / wind river / Kmotr / Dallas / tanec s vlky (dobře, jen proto, že je tam Costner) všehochuť, která na mne ale moc dobře fungovala. Těším se na druhou sérii.
  13. Děkuji za obchod! Vše v nejlepším pořádku, maximální spokojenost. Jednoznačně doporučuji.
  14. Vše naprosto Ok, děkuji za obchod!
×
×
  • Vytvořit...