Přejít na obsah

Petr R

Členové_50
  • Příspěvky

    595
  • Registrace

  • Přítomen

5 sledujících

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    Rolex

Návštěvy profilu

7 681 zobrazení profilu

Petr R's Achievements

Megazávislák

Megazávislák (7/8)

  1. Dekuju, jsem si to myslel, nejsou tam problémy s větší sumou?
  2. Jaký je nejlepší způsob poslat USD z účtu u české banky do ciziny mimo EU na tamní účet v USD?
  3. V mém případě je to právě trochu specifické, ze potrebuju měnit USD/EUR na místní měnu a nechce se mi to nejdriv konvertovat na Kč a to vse při používání primárně CZ bank.
  4. Jasně, chápu. I hotovost a směnárny jsou nekdy řešení, které stále funguje
  5. Dekuju, koukám, ze všude je to víceméně stejne. Asi bude nejjednodušší zřídit si ucet v zahraničí.
  6. Dekuju za odpověď. Předpokládám tedy, ze jinak je to běžná praxe. Revolut by v tomhle případě taky pomohl?
  7. Přátelé, potřebuji poradit. Mám u ČSOB v rámci Premium EUR účet a zjistil jsem, ze když jsem z něj vybíral peníze ve třetí měně v bankomatu v cizině, tak se eura převedla na Kč a y pak na tu třetí měnu. Dělají to tak všechny české banky nebo zo mam zkusit jinde?
  8. Jo ten volant musím potvrdit, neni na veky
  9. Prius je uvnitř větší a sedí se v něm výš než v běžném hatchbacku, spis se to blíží SUV. V Ionig sedíš a natazenyma nohama na zemi. Jinak kvalitou budou oba stejný, jestli si vybavuju dobre, ma ionig přímé vstřikování, a i kdyz s tim u Hyundai/Kia nejdou takovy problémy jako koncern, tak při časté jízdě po městě to muže byt problem. S oběma se taky jinak jezdí, eCVT vs. dvouspojka. Mých 100 tis. km s priusem 3. gen. mi říká, ze kvalitativně je to top. Mimo běžný servis nic neřeším a jezdím s nim každý den, 99% město. O hodne kvalitnější než coroly a ostatní.
  10. Jo tak tam jsem se taky dost zdržel….
  11. Jak je možný, že Barrandovský most je otevřený od neděle, když se na něm skoro nic nezměnilo a teď jsem se dočetl, že se dělají dokončovací práce až do půlky září. Jako tohle lhaní oficiálních míst je už horší, než za komunistů.
  12. Idioti pracující na infolince T-Mobile. Napadlo mě, ze si pořídil od TM i televizi. Protoze používá Apple TV, opakovaně jsem se při jednání s pracovníkem na infolince ptal, jedtli je tato platforma podporovaná. Odpověděl, ze ano, po příchodu domu se ukázalo, ze to tak neni a paní na infolince mi k tomu, mimo jiné, rekla, ze ona by me tak mylně neinformovala a sluzbu musím zrušit na pobočce. Takze ja diky blbosti zaměstnance TM musím na jejich pobočku a vyřešit jejich chybu. Management této firmy je fakt na dve veci…..
  13. Strašně mi vadí to oslovení “Aby bylo jasno…..” z volebního sporu Petr Pavla. Vždycky si vzpomenu na vojenskou základní službu a kolikrát jsem tohle slovní spojení tehdy slyšel….
  14. No Roblox me úplně klidným nenechává . Me to spis štve, ze nevim, proc to najednou nefunguje.
  15. Tak to bohuzel nepomohlo, ale děkuji za tip.
×
×
  • Vytvořit...