Přejít na obsah

franci

Členové
  • Příspěvky

    9
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli franci

  • Datum narození 28.4.1975

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž

Návštěvy profilu

2 859 zobrazení profilu

franci's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. ORIS artelier date chronometer - ale je pravda, že teď se většinu doby vrtí ve watchwinderu
  2. Tak podobné (konkrétně http://www.timetechtalk.com/forum4/2919.html) mám taky asi rok. Beru je jako pracovní, např. na výlety, když nechci bát o nějaký ten škrábanec. A na to docela stačí. Nejvíc mi asi vadí provedení ručiček, které vypadají spíš jako kousek přiohnutého plechu než jemná mechanika. Plus je, že mají šroubovací korunku, takže vydržely i koupání v moři.
  3. franci

    Akribos XXIV

    Jen bych ještě dodal, že pocitově mi (alespoň skeletony) přijdou kvalitnější než víc profláknuté a dražší, ale dneska taky čínské, Timexy.
  4. franci

    Akribos XXIV

    To je moc. Standardní cena těhle hodinek je do 100 dolarů (viz. třeba Amazon).
  5. franci

    ORIS predlzenie zaruky

    I ta práce by šla řešit fakturováním výrobci, kór kdy by tam bylo protiplnění v rámci dodávek hodinek. Ale je to jenom spekulace.
  6. Měl bych začátečnický dotaz. Během běžného nošení jsem si najednou všiml, že je korunka hodinek vysunutá. A to tak, že šla vyndat celá ven. Zároveň se datum posunulo o několik dní. Korunku sem zasunul, hodinky nařídil. Nyní se zdá, že normálně běží, i změna data proběhla. Ale je to něco k řešení v servisu? Docela mě to překvapilo a mám obavu, že kdybych si toho nevšiml, tak mohlo dojít i k vypadnutí a ztrátě korunky. Hodinky jsou relativně nové (ještě v záruce) a je to model Artelier Date Chronometer.
  7. franci

    Změna data

    Zdravím, je běžné, že by se u hodinek (konkrétně model Artelier Chronometer) měnilo datum přibližně tři čtyři minuty před půlnocí. Né, že bych na tom tak bazíroval, jen by mě zajímalo, jestli je to chyba toho kusu, nebo prostě vlastnost.
  8. A po složení by poslední úkol mohl být prodat to někomu aspoň za těch 5 dolarů
×
×
  • Vytvořit...