Přejít na obsah

milda21

Členové_50
  • Příspěvky

    256
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

milda21's Achievements

Kandidát závislosti

Kandidát závislosti (5/8)

  1. Tak se omlouvám, nosič se značkou jsem pořizoval ještě před změnou která byla v roce 2016. Jak jsem se dočetl, tak již jedině s oficiálně vydanou třetí RZ.
  2. Kouli nemažu, tak ji ani neodmašťuji. RZ jsem dostal k nosiči, je to kus plastu s nalepeným číslem, ale naprosto dostačuje. Zkus se zeptat u prodejce nosiče, třeba Ti ji dovyrobí.
  3. Také to řeším. Podle recenzí je zatím ten Exynos v pohodě. Ještě chíli počkám, jestli nevyleze nějaká negativní, ale zatím to vypadá že půjdu do S24. Srovnání třeba tady: https://www.svetandroida.cz/exynos-2400-vs-snapdragon-8-gen-3-test-s24/
  4. Mám tuhle, dostal jsem ji jako dárek od staršího zcestovalého pána. Kombinace sklo ocel kůže. Už se mnou něco zažila.
  5. Zkus dohledat na netu něco jako lenovo reset, byla to nějaká kombinace tlacitek na skrini.
  6. Doporučím něco takového: https://www.sbazar.cz/pavelhavli/detail/195689191-piano-digitalni-yamaha-p-45-stojan Je to osobní zkušenost, první rok piano z půjčovny, nevěřil jsem, že potomek vydrží cvičit, druhý rok jsem koupil zánovní, na ně hrál dva roky, pak ho přestalo bavit cvičit jenom nezáživné etudy. Během 14 dnů se prodalo za stejnou cenu.
  7. Myslím, že mu vypadlo písmeno, místo v něm, napsal jenom vně
  8. Vybíral bych vyšší auto. Výhoda jsou i zadní odsunovací dveře. Také bylo dobré, že se nemusel skládat kočárek, jenom jsem sklopil madlo a naložil. Mám zkušenost s berlingem a pohoda, jako druhé auto byl dlouhý passat a manželka raději jezdila berlingem. Teď máme sharana a za mě na nákupy a vození dětí bylo lepší berlingo.
  9. Hitlerjugend byl něco jako pionýr. Od roku 1936 do roku 1945 to byla jediná oficiální chlapecká mládežnická organizace v Německu. Nejvíc asi 9mio členů.
  10. Nekoupila si tiskárnu s HP+? To je totiž pěkný odrb. Upozornění: Toto zařízení spadá do programu HP+, podporuje pouze originální spotřební materiál HP a musí být nepřetržitě připojeno k internetu (pomocí Wi-Fi nebo LAN). Před objednáním doporučujeme přečtení podmínek programu HP+. Pokud ne, tak doporučuji zakázat aktualizaci firmware.
  11. Zkus stáhnout tady: https://apkcombo.com/auchan/pt.auchan.ecommerce/
  12. Krásné fotky, vždy potěší a zlepší náladu. Díky
×
×
  • Vytvořit...