Přejít na obsah

zdendaa

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

2 332 zobrazení profilu

zdendaa's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Zdravím pánové... Poprosil bych o radu. Mám Steinhart Nav B-Uhr 44 ruční nátah. Jsem fakt spokojenej, ale teď se mi stalo, že se zřejmě uvolnil strojek v pouzdře. Když vysunu korunku do polohy nátah - pohne se i strojek. Nevíte jak je ten strojek upevněnej v pouzdře? Je to Unitas 6497. Šroubky tam nejsou, bude to asi na excentr. Jak na to? Kdyby náhodou někdo, tak moc díky... Zdeněk
  2. Zdar chlapi... - měl bych malej dotaz: mám Steinhart Nav B-Uhr 44 s ručním nátahem a když vytáhnu korunku při natahování, trochu se mi pohne celej strojek, vcětně ciferníku - nějak se mi to asi uvolnilo.. Není nějaká záludnost v utažení strojku? Jak je řešeno upevnění strojku? Poradí si s tím místní hodinář nebo to raději nechat na odbornej servis? Za případné rady dík moc! S pozdravem Zdeněk.
  3. Zdar chlapi... - měl bych malej dotaz: mám Steinhart Nav B-Uhr 44 s ručním nátahem a když vytáhnu korunku při natahování, trochu se mi pohne celej strojek, vcětně ciferníku - nějak se mi to asi uvolnilo.. Není nějaká záludnost v utažení strojku? Jak je řešeno upevnění strojku? Poradí si s tím místní hodinář nebo to raději nechat na odbornej servis? Za případné rady dík moc! S pozdravem Zdeněk.
  4. ... jenom mi vadí u těch Poljotů, že nemaj safír a ten pásek je asi /podle fotky/ hroznej. - musel bych koupit od Steinhartů, nebo později kovovej.. Myslíte že je to spolehlivej strojek??
  5. Zdarec - děkuju za všechny názory! Tak nějak se mi to rýsuje asi takhle: buďto Steinhart, nebo Poljot Aviator /ty se mi snad líběj nejvíc../ nevím, jestli se mi povede dát sem fotku. No, Archimede se mi taky líbí, ale - je to asi dětinský, ale asi bych nepřekous ten název... Ještě jednou díkes za odpovědi! Zdeněk
  6. Zdravím, Chtěl bych vás poprosit o názory: moc se mi líbí styl hodinek Zeppelin - letecký styl. Váhám mezi Steinhart - Poljot aviator no a ten Zeppelin. V quartz Zeppelin je použitá Ronda, ale jaký strojek je v mechanických? Je to srovnatelná značka s výše uvedenými? Budu rád za každý názor. Dík Zdeněk.
  7. Dobrý den, .. chlapíí, neumí tady někdo objednat hodinky Aviator od Kampmanna? Já nemám tu mezinárodní kartu nebo co je k tomu potřeba. Nemáte s tím zkušenosti? Jak si to tam objednat a jednoduše zaplatit? Za případný odpovědi moc děkuju.. Zdeněk.
×
×
  • Vytvořit...