Přejít na obsah

Ladap

Členové_50
  • Příspěvky

    56
  • Registrace

  • Přítomen

2 sledující

Contact Methods

  • Website URL
    http://www.motocestovani.cz
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Praha
  • Fanoušek značky
    hodinky, plnící pera, knihy, cestování

Návštěvy profilu

5 255 zobrazení profilu

Ladap's Achievements

Učedník

Učedník (4/8)

  1. Nemáte někdo kontakt v zastoupení českého Citroënu? Potřeboval bych informaci ohledně začátku záruky na nový obytňák na podvozku Citroën dovezeného z Německa. Více do PM nebo telefon 773 850 852. Díky
  2. Několik let jsem jezdil autem, i když služebním, denně 115 km, jednu cestu. Byla to pakárna a pak jsem si řekl, že peníze nejsou všechno. Teď 15 - 90min podle ucpanosti Prahy autem nebo 30 min MHD ke dveřím kanclu. HO teď nepočítám.
  3. Hledám technického pracovníka pro správu velké budovy s moderními technologiemi. Výborná znalost TZB podmínkou. Pracoviště Praha 6 - Dejvice. Nabídky s kontaktem, prosím do PM.
  4. Pravák, hokejka a lopata levá dole.
  5. Ještě jsem zapomněl, že má system WIN 8.1. Pro mě výhoda, pro někoho ne.
  6. Mám Fujitsu Stylistic Q572. Má 2x normální usb konektor, hdmi konektor, slot na SD karty, slot na SmartCard karty a čtečku otisků prstů pro zabezpečení, slot na sim kartu pro 4G/LTE atd. Je to pracovní tablet u kterého je veliká výhoda vyměnitelná bateri. Na jednu baterku jede 5-6 hod. V tašce mám druhou a i když jsem mimo síť, můžu být celý den bez starosti, že mi chcípne.
  7. Krušný hory - Měděnec, v poledne -7
  8. Oživím tohle vlákno. Má někdo svůj vlastní obytňák? Jelikož jse doteď jezdil většinou na dovolené na motorce, chtěl jsem zkusit, to víte, stáří se hlásí, také něco jiného, ale podobně "adventure". Nikdy jsem obytňákem nejezdil, půjčovat se mi ho nechce, tak jsem minulý týden koupil v Germánii VW Transporter T4 Carthago Malibu. Zatím se jen seznamuju zaparkovaný, protože ještě čekám na vyřízení papírů. Máte někdo vlastní zkušenost?
  9. Víkendové ježdění. Morgan Plus 4 Morgan 3 Wheeler
  10. Kdyby někdo věděl o něčem v oboru Facility management, případně příbuzných oborech. Praxe ve facility 15 let. Díky za případné nabídky na topavelka@email.cz
  11. Je to mix čivavy a jorkšíra. Ta starší, 11 let, má mámu čivavu, ta mladší, 1,5 let to má obráceně. První jsme koupili náhodně, druhou jsme sháněli docela dlouho. Ale stojí to za to.
  12. Spíš bych řekl, že o BB jen někde v rychlíku četl.
×
×
  • Vytvořit...