Přejít na obsah

fs155

Členové
  • Příspěvky

    8
  • Registrace

  • Přítomen

Profile Information

  • Fanoušek značky
    Tag Heuer

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

fs155's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ano, koukal jsem. Bronzovou moc nemusím, ale určitě se vyplatí MD sledovat. Díky.
  2. Je fakt, že je to věc kus od kusu. Ptám se proto, jestli neškrtnout tento konkrétní automat (proto, že by byl hodně nepřesný) a hledat quartz.
  3. Aha, zajímavá věc ten Massdrope. Děkuji za tip. Můžete mi chlapi říct, s jakou přesností vám ty Glycine běhaly?
  4. O těch od KALa vím, vypadají pěkně, pro mě dostačující. Preferuji ale černou lunetu a černý silikon + třeba časem tah. I když kdo ví, třeba právě u těchto skončím. CH. Ward mě neláká. Hydra jo, taky jsou ve výběru.
  5. Ahoj. Když jsem hloubal zdejším fórem a internetem, co by se mi asi líbilo do 20 tisíc, zakopl jsem o tyto: https://www.ebay.com/itm/Glycine-Mens-3908-196-N1-D9-Combat-Sub-Automatic-42mm-Black-Dial-GL0087/173675826520?epid=2264756790&hash=item286fe2cd58:g:CnUAAOSwwtdcBxe3 Cena se mi zdá levná, možná to nejsou hodinky co by stály za koupi, možná jo. Máte někdo zkušenost, nebo odborný názor? Automat vlastně ani nehledám, třeba budete mít lepší tip na jiný kousek zhruba stejného designu. Děkuji Všem.
  6. Díky Bushmanovi za pomoc. Pomoho, vyřešeno.
  7. Prosím o radu. U těchto hodinek se mi nedaří to, aby ručičky ukazovaly správnou pozici vůči digitálním hodinám. Nastavím vše jak má být, jen ty ručičky stále ukazují čas o dvě hodiny a tři minuty pozadu. Cca rok to fungovalo dobře, pak netuším co jsem namačkal a už je to rozhozené.Má prosím někdo zkušenost?
×
×
  • Vytvořit...