Přejít na obsah

cz.pavel

Členové
  • Příspěvky

    10
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli cz.pavel

  • Datum narození 1.1.1910

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    No comment

cz.pavel's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ne, už jsi mluvil s Jirkou Vítem, toho jsem na Staru zaučoval, bývalý zaměstnanec Nového Eltonu a vynikající pracovitý člověk.
  2. Možná se to tak stalo... Ale není to konkurence, firma Nový Elton (tam se původně vyrábělo,teď už s hodinama namají myslím nic společného) měla jisté důležité měřidla.
  3. Ale pochop, že mi nešlo o to, abych ublížil firmě pro kterou jsem pracoval, byl bych sám proti sobě. Jen se mi obracel žaludek z tý tupý zaslepenosti zdejších jedinců kteří spojují svoji krásnou sbírku lidových hodinek s firmou, která už jaksi není lidová, jen má ty výkresy..
  4. A když ti řeknu, že při výrobě oněch "nových kalibrů" se měřící kalibry chodily tajně pujčovalt do Nového Eltonu, kde se Primky kdysi vyráběly.., tak mi nevěř, jestli chceš, může to být totiž i lež.
  5. Já jsem sem na Chronomag totiž vlítnul náhodou a hned začal psát pravdu. Jeden moudrý člověk mi doporučil nechat to smáznout. Jenže bylo pozdě.
  6. Ty příspěvky zmizely během hodiny už asi před třemi měsíci.. No a lepší uplatnění jsem si našel, není to sice v oboru, ale má to... smysl?
  7. Svatá prostoto... Když jsem před cca onou dobou nastupoval do jisté firmy v NMnM, dlužili zaměstnancům dotované stravenky za mnoho měsíců a některým dokonce i výplaty... Ještě že asi došlo na ty dotace z EU. *Tímto se Vám pane H. nijak nemstím za výpověď, kterou jsem od Vás dostal za to, co jsem napsal o technologii a výrobě Vašich produktů, ale nečekejte ode mne ani tu omluvu, za svým názorem si stojím. Každopádně-jak jsem napsal již minule a co Vám ten bonzák nedonesl, přeji mnoho úspěchu. Hlavně kvůli báječným lidem-želbohu jen z výroby*
  8. Obě firmy vydělávají na nostalgii... No,řekl bych, že vydělává jen ta jedna.., o tom není pochyb, ale jen ta jedna je schopna navázat tradici původního...
  9. Jedná se o firmu Nový Elton a.s. -v této budově se kdysi vyráběly Primky. Výrobní prostory Prim Mnf. jsou opravdu v administrativní budově bývalého s.p. Dole v bývalých šatnách jsou teď stroje a v umývárce je teď leštírna (Zajisté jste si na exkurzi všimli krásných obkladaček..)
  10. Naprostý souhlas, ony PRIM Czechoslovakia byly lidové, snad kvalitní-cenově dostupné hodinky. Ale vypadá to, že si to uvědomuje jen MPM, tak uvidíme co dokáží se značkou Czech Made...
×
×
  • Vytvořit...