Přejít na obsah

prokom

Členové
  • Příspěvky

    27
  • Registrace

  • Přítomen

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

prokom's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Ray s tou lumi teď na dlouhý večery nejlepší.
  2. prokom

    Hodinky na pivu

    Namražený sklo je prasečina,ale já to tak mám rád.
  3. Po všech těch chronografech a potápkách jsem nutně potřeboval zase něco simply
  4. Wenger Black Night s Rondou,která umí perfektně trefovat indexy, nevídané
  5. Singapurský Seika Seiko Quartz,safír,200m,šroubovací korunka i dýnko,jednosměrně otočná luneta,luminescence i ve dne,vteřinovka celkem slušně trefující indexy.
  6. Casio zatím na fejkový Seiko gumě,objednávám ND limits. Šroubovací dýnko,šroubovací korunka,otočná luneta,200m vodotěsnost,1400kč i s poštou,no nekup to
  7. Podvod je už i to,vyrábět hodinky v potápkovým designu a opatřit je vodotěsností 10ATM když to bereš takhle Ať už je luneta otočná nebo ne,pro drtivou většinu uživatelů je to beztak jen designovej prvek.Koukal jsem třeba na feedbacky na Amazonu kde je asi 157 recenzí a nijak to tam nikoho netrápí a mají 4,6 z 5.Druhá věc je,že prodejce by to měl v popisu uvádět,zklamanej jsem z toho trochu byl,no.
  8. Bude tam asi nějaká Miyota,píšou Japan Movt a musím říct,že ty jdou vždycky ve slušných tolerancích,aspoň teda co jsem měl.I když tady je to fakt extrémně přesný.Tak dej pak třeba vědět,jak šlapou ty tvoje.
  9. Jj,vím.Ty byly celou zimu v akci na Amazonu za 50éček s dopravou zdarma.Taky jsem byl na ně už nahlodanej.
  10. Jo countdown luneta,to budou Casio EFV-120DB-1A,že?
  11. Není tam žádný lumibod,prostě hladký "potisk" se zvýrazněním dvanáctky.Ale jak jsem psal,taky bych radši tu lunetu otočnou.Jinak teda za těch 10 dní hodily akorát +1s Ty Casia,nejsou to casio efv-130d?Na ty teď furt koukám,hlavně v modrým a už bych zas kupoval sakra
×
×
  • Vytvořit...