Přejít na obsah

dejvid-s

Členové_50
  • Příspěvky

    51
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli dejvid-s

  • Datum narození 2.6.1976

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Bydlí
    Brno

Návštěvy profilu

3 888 zobrazení profilu

dejvid-s's Achievements

Pokročilejší začátečník

Pokročilejší začátečník (3/8)

  1. Humberta jsou ty nejrozšířenější sportky dvojky. Ty pestrobarevný, v kombinaci žluto-červený, zeleno-bílý, červeno-bílý indexy.. Ručičky hranatý, červeno nebo zeleno-bílý..
  2. Je to bastl. Mají tam být jiný ručičky. Tyhle jsou ze starších Humbert..
  3. Je to bastl. Mají tam být normální bílo-zelený ručičky. Vteřinovka taková je.
  4. Capone: Díky za upřesnění Kutilprim: Nic na tom není. Odšroubuješ dýnko (spodní víčko) a pak v místech kde do strojku vede hřídelka natahování je takovej malej čudlík s prohlubní. Jehlou na něj zatlačíš a vytáhneš koruku i s hřídelkou natahování. A pak už jen strojek opatrně vyloupneš z pouzdra. Problém budeš možná mít s povolením toho dýnka, za ty roky tam bejvá dost přirostlý..
  5. Capone: Chtěl bych se Tě zeptat - Dá se při tom chromování udělat trošku tlustší vrstva chromu? Aby to vydrželo dýl než origo, která byla nekvalitní? (jaktože u ruských hodinek chrom vydrží mnohem déle) Nebo je to tím, že by pod chrom měla jít nejdřív měď, pak nikl a až nakonec chrom?
  6. Hele, a co koupit za ty stejné peníze MPM Prim Sport kvarcky? Vypadají slušně, stojí stejně.. Ve kšeftech bývají docela běžně, takže reklamace atd. by byly bez problémů.. Teď tady probíhá zátěžový test jejich automatové verze a zatím se drží velice dobře, na to jakou dostávají sadu Kvarcová varinta by byla ještě odolnější..
  7. Ale zase za poctivou a kvalitní práci je hodně lidí ochotno poctivě a slušně zaplatit.. No a když už sem píšu, tak se zkusím znovu zeptat na jednu věc, na kterou se mi zde zatím nedostalo uspokojivé odpovědi. Jde o tzv. "Dětské Sportky". Kolik existovalo variant ciferníků? Mám troje - modře metalizovaný, pak s obrázkem Formule 1 a nakonec s černým ciferníkem a u indexů hodin jsou čísla minut 5,10,15 atd. Stylem "jakoby" B-Uhr - líp to nedokážu popsat.. Znáte někdo další varianty malých Sportek? Díky.
  8. Capone: Pěkná práce. Nechceš rozjet s kamošem velkovýrobu? Zájemců o přechromování by se tady myslím našlo..
  9. Katalog už tam není, ale jestli je to ten co už mám stažený z dřívějška (108 stran), tak tam dětský sportky vůbec nejsou.. Proto se ptám, jaký další modely sportů junior existovaly..
  10. Čína je schopná vyrobit od špičkových výrobků z vynikajících materiálů až po šunty a dreky. Záleží jen, kolik je do toho ochotný objednavatel vrazit. Rozhodně se nedá říct, že co je Čína je šunt. Ta doba už dávno minula.
  11. Když už tady Mischa nakousl ty dětský sportky.. Mám troje. S modrým metalickým ciferníkem - ty jsem dostal v první třídě za vysvědčení Pak mám ty s F-1 autem a pak ty černé, jakoby B-Uhry s číslicemi minut.. Zná někdo nějaký další vzory? Díky.
  12. To bude nejspíš prodloužení přes potápěčskou kombinézu, ne? V tá době dnešní tenký neopreny nebyly..
  13. dejvid-s

    Sraz Chronomagu - Brno

    Tak snad zase příště, a už v hojnějším počtu. A díky Brettovi, že aspoň na ten konec dorazil, zase jsem si mohl ošahat a poslintat ty jeho Railmastery
  14. dejvid-s

    Sraz Chronomagu - Brno

    Pokusím se taky dorazit..
  15. SZ - Soukromá zpráva Na jiných forech je to připsání "poslána SZ" apod. do tématu běžná praxe a dá se říci slušnost. Bohužel nevýhoda zde je těch 50 nutných příspěvků. To opravdu nechápu. Také jsem zde již koupil hodinky a řešil to pouze přes SZ, aniž bych mohl vstoupit do inzerátu a dát o tom slušně vědět. Pochopím to omezení pro nováčky pro zakládání inzerátů, ale že nemůžu vstoupit do inzerátu kde chci něco koupit, to mi hlava nebere. Možná by se na tím měli admini zamyslet..
×
×
  • Vytvořit...