Přejít na obsah

HieronymusBosch

Členové
  • Příspěvky

    12
  • Registrace

  • Přítomen

O uživateli HieronymusBosch

  • Datum narození 29.12.1972

Profile Information

  • Pohlaví
    Muž
  • Bydlí
    Opava
  • Fanoušek značky
    Samsung, Tesla

HieronymusBosch's Achievements

Začátečník

Začátečník (2/8)

  1. Tak jsem si říkal, že musím na cimrmany někdy zajít a odkládal jsem to tak dlouho, že už se mi to nepodaří. Strašná škoda...
  2. Jak jsi na to človíčku přišel, že se "doma" nemusiš prokazovat zelenou kartou? Nevím jak je to na Slovensku, ale v ČR je od 1.1.2009 platná jako doklad o povinném ručení "zelená karta", platná samozřejmě i v zahraničí a jsi povinen tento doklad mít při řízení u sebe podle zákona č. 361/2000 Sb. a při kontrole jej předložit.
  3. A je to solidní značka? Jsou dost poškozené, chybí ručky a sklíčko, má smysl je opravovat? A jsou to pilotky jak říká? Uvažuju, že je od něho koupím tak kolik mám za ně maximálně dát?
  4. Známý má prý letecké hodinky značky Fond Acier, dále na dýnku Inoxydable, na strojku ETERNAWCO SWISS? Nevíte někdo co to je?
  5. Vzhledem k tomu, že mám raději náramkové hodinky tak bych tyto asi prodal. Ještě uvidím...
  6. Doma jsem našel tyto hodinky, ale v mizerném stavu - má smysl je nechat opravit nebo co s nimi? Poraďte...
  7. Zítra to nafotím a hodím to sem když se mi to podaří...
  8. Ten ciferník je strašně špatně čitelný, ale pod nápisem Primera je nápis AERO.
  9. Ne ne, prodávat bych to nechtěl, pokud bych si je zrenovoval tak bych si je nechal. Ptám se proto, abych neinvestoval zbytečně do nějakého šuntu.
  10. Zdravím všechny, jsem tu nový a mám doma staré náramkové hodinky ve hrozném stavu co se týká opláštění, bez sklíčka a ručiček, jsou ručně natahovací, obsahují 15 kamenů a podle ciferníku a nápisu na strojku jde o značku Primera. Kupodivu strojek po natažení běží. Může mi někdo poradit jestli se vyplatí je renovovat případně kde to mám nechat opravit? Jsem z okresu Opava. Díky všem...
×
×
  • Vytvořit...